Флірт? о_0
|
| | |
BoVVeR | Дата: Нд, 28.03.10, 13:19 | Повідомлення # 16 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Флірт починається до погляду, я згоден з Містеріо. Починається тоді, коли ти відчуваєш легенький потяг до людини, і знаєш, що тобі за це нічого не буде.
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Inga | Дата: Нд, 28.03.10, 13:21 | Повідомлення # 17 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) просто в тебе такого не було)) насправді стосунки без проблем можуть початись і без флірту Це типу ніколи один одному не кидали поглядів, не посміхались, а потім підійшли один до одного і хтось запитав "Ну шо, давай почнем стосунки"? ІМХО як раз флірт це і є та іскорка, яка розпалює вогонь, що призводить до стосунків (це в тому разі, коли флірт несе в собі зацікавленість другою людиною, а та людина відповідає взаємністю) Quote (Mysterio) Quote (lolla) без флірту не обходиться аж ніяк, але що можу точно сказати то все починається з погляду а ІМХО не з погляду, а з тієї миті яка передує тому самому погляду...коли за секунду до нього щось заставляє тебе подивитись саме в ту сторону lolla взагаліто говорила про стосунки, ІМХО не думаю, що стосунки починаються з миті... Quote (lomza_t) А я думаю, що часами й раніше погляду. Буває, з перших слів, коли люди спілкуються в асі (для прикладу) і відчувають, що вони дуже і дуже близькі, хоча й не зустрічались поглядами, і не розмовляли, й не, тим більше, торкались один одного. Коли не знаєш про людину майже нічого і не бачиш її, але здається, що ви вже дуже давно знайомі... Можна спілкуватись, фліртуючи. Бути завжди на грані... a dance on the edge... І таке буває))) Але судячи з власного досвіду, можу сказати, що саме погляд при першій зустрічі тобі може сказати набагато більше ніж місяці переписок з тою людиною. Якби це банально не звучало, але все таки очі, то дзеркало душі
|
|
| |
Mysterio | Дата: Нд, 28.03.10, 23:07 | Повідомлення # 18 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Inga) ІМХО не думаю, що стосунки починаються з миті звичайно що з миті, просто я думаю ти не повністю зрозуміла що я хотів сказати Quote (Inga) Це типу ніколи один одному не кидали поглядів, не посміхались, а потім підійшли один до одного і хтось запитав "Ну шо, давай почнем стосунки"? ІМХО як раз флірт це і є та іскорка, яка розпалює вогонь, що призводить до стосунків (це в тому разі, коли флірт несе в собі зацікавленість другою людиною, а та людина відповідає взаємністю) можеш посміятись, але навіть таке як ти описала теж буває
Повідомлення відредагував Mysterio - Нд, 28.03.10, 23:08 |
|
| |
Priess | Дата: Пн, 29.03.10, 00:51 | Повідомлення # 19 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Флірт є навмисною поведінкою, що націлена на привертання уваги до своєї особистості або надання більшої уваги людині, що тобі подобається. Взагалі, флірт настільки вписався в повсякденне життя, що деколи навіть і не помічаєш, що фліртуєш. Що в свою чергу може призвести до не дуже приємних наслідків. Існують люди, які такий невинний, не до кінця усвідомлений флірт, сприймають дуже серйозно. Тому флірт має як і приємні, так і не дуже приємні аспекти. А в першу чергу, флірт - це мистецтво.
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
Повідомлення відредагував Priess - Пн, 29.03.10, 00:53 |
|
| |
lolla | Дата: Пн, 29.03.10, 18:56 | Повідомлення # 20 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Priess) Взагалі, флірт настільки вписався в повсякденне життя, що деколи навіть і не помічаєш, що фліртуєш. якщо чесно то я згідна, іноді і справді ніби невинна посмішка чи погляд чи навіть дотик а людина до якої це скеровується може сприйняти це як флірт, чи навіть залицяння.
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
|
|
| |
nastinka | Дата: Сб, 21.08.10, 16:59 | Повідомлення # 21 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| я думаю, що якшо людина хоче сприйняти то як флірт, значить то буде для неї флір, якшо вона сприйме посмішку як посмішку...то думаю поганого нічого не буде. просто сприйняття людини буває хибним, або ж умисно надуманим. флірт на мою думку виникає лише тоді, коли 2 людини вподобали одне одного. і вирішили таким чином поспілкуватись. а може це доведе до чогось серйознішого?
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
lomza_t | Дата: Ср, 25.08.10, 20:06 | Повідомлення # 22 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) а може це доведе до чогось серйознішого? Найчастіше це мабуть-таки і доводить... Переконалась на власному прикладі. Але навіть і не флірт може довести до чогось серйознішого. Просте спілкування. Бо є люди, які не вміють фліртувати, а говорять чи роблять усе напряму.
|
|
| |
|
|
|
 |
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.150
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|