Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Brand  
Стоматология
vladislavakovlev21Дата: Чт, 24.09.20, 15:51 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Ось хороша стоматологія в Одесі стоматологічна клініка Київ http://32-pearls.com/у них досвідчені фахівці і часто діють різноманітні знижки на стоматологічні услугі.Всю необхідну інформацію знайдете на сайті.

Повідомлення відредагував vladislavakovlev21 - Чт, 24.09.20, 15:53

mary189Дата: Ср, 09.12.20, 11:34 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Я был в https://acoola.ua/services/parodontologiya/  известная клиника. Если вам интересно, то пройдите по ссылке и это будет их сайт, где есть вся подробная информация об этой стоматологии. Мне нравится там лечить зубы - не больно и быстро, на современном оборудовании и с хорошим обезболивающим.

kurumikurumi333Дата: Ср, 07.09.22, 12:07 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Стоматологическая клиника https://sopranodental.com/services/implantatsiia-zubiv располагает широким спектром стоматологических услуг, а именно: художественная реставрация зубов, эндодонтическое лечение, профессиональная гигиена полости рта. Услуги медицинского центра помогут справиться с различными заболеваниями полости рта и придадут любой улыбке здоровый и сияющий вид, а доступность цен сможет удивить каждого клиента. Диагностика в стоматологии — это одна с самых важных процедур, и ее выполнение просто необходимо в обязательном порядке перед началом лечения полости рта и зубов. Диагностика и контроль лечения зубов в стоматологической клинике проводится только на современном оборудовании. Опытные и ответственные доктора подберут именно те методы, которые будут самыми эффективными в конкретной ситуации и не навредят организму пациента.

alex85udalovДата: Вт, 31.01.23, 18:24 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
Досить буде корисно розширити тему перевіреними клініками, в яких зуби лікують ефективно і надійно. Звичайно, без болю лікування на даний момент більше приваблює, як і стоматологія Івано-Франківська, де був постійним клієнтом і отримав позитивний досвід. Окремо виокремлю обладнання та матеріали, якісні та сучасні, а гарантії надали високі на лікування зубів, хоча заплатив небагато.

larlauvsnordar56Дата: Ср, 19.07.23, 14:08 | Повідомлення # 5
Новеньке

Нагороди:
Хочу поділитися своїм відгуком про стоматологічну клініку HARMONY у Києві. Якість роботи фахівців тут на найвищому рівні. Я звернулася з проблемою і отримала детальну консультацію, де був зроблений акцент на можливих рішеннях і запропонована оптимальна ціна. Для мене важливо було, щоб усі необхідні послуги були доступні в одному місці, і саме це я знайшла тут, у стоматологічна клініка HARMONY. Лікарі тут мають величезний досвід і пропонують широкий спектр послуг з використанням передових технологій. Рекомендую цю клініку всім.

kseniademenko0Дата: Ср, 21.08.24, 10:13 | Повідомлення # 6
Новеньке

Нагороди:
Я щиро рекомендую StudioDent для всіх, хто шукає високоякісні стоматологічні послуги. Мій досвід з цим медичним закладом був надзвичайно позитивним. Лікарі StudioDent відрізняються професіоналізмом, уважністю та індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Вони детально пояснили всі етапи лікування та надали корисні поради по догляду за зубами. Якщо вам потрібен надійний стоматолог, StudioDent — це відмінний вибір.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.147.54.52
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825