| zanzila157 | Дата: Пн, 14.09.26, 09:22 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Привіт, потрібно надіслати посилку з Греції в Україну, до якої компанії порадите звертатися?
|
| |
| |
| la2217596 | Дата: Пн, 14.09.26, 09:26 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Нещодавно виникла потреба надіслати посилку з Греції в Україну https://globalpost.ua/delivery-from-greece-to-ukraine/ оскільки потрібно було передати родичам деякі речі, які не хотілося залишати до наступної поїздки. Спочатку думав, що організація міжнародної доставки буде складною і доведеться самостійно розбиратися з різними перевізниками та умовами. Після пошуку інформації звернув увагу на GlobalPost і вирішив скористатися їхніми послугами. Сподобалося, що на сайті можна заздалегідь зробити розрахунок вартості доставки та зрозуміти приблизні витрати ще до оформлення відправлення. Для мене це було важливо, тому що хотілося одразу спланувати бюджет без непередбачених витрат. Ще одним плюсом став трекінг, завдяки якому можна було контролювати, де знаходиться посилка під час перевезення. Особливо зручною виявилася доставка від дверей до дверей, адже не довелося витрачати час на зайві поїздки до пунктів приймання чи отримання. У результаті все пройшло організовано, а сама процедура виявилася набагато простішою, ніж я спочатку очікував. Тепер, якщо знову знадобиться переслати речі з Греції в Україну, я вже знаю, до якої логістичної компанії звернутися.
|
| |
| |