| viktorovnauliana711 | Дата: Ср, 12.08.26, 17:26 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Потрібна порада від тих, хто вже проходив через замовлення дизайн-проєкту. Не можу визначитися, до кого краще звертатися — до окремого дизайнера чи саме в студію дизайну інтер’єру та архітектури. З одного боку, у студії, здається, більше спеціалістів і простіше вирішувати всі питання в одному місці, але з іншого — не хочеться переплачувати просто за назву. Як ви обирали виконавців і що в результаті виявилося найважливішим?
|
| |
| |
| HzBoy | Дата: Чт, 13.08.26, 14:03 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Я довго порівнював різні студії, перш ніж визначитися, кому довірити розробку концепції, і одним із головних критеріїв для мене була здатність команди мислити не тільки категоріями краси. Саме тому вирішив замовити дизайн-проєкт у YOD GROUP. Мені сподобався комплексний підхід, адже студія поєднує дизайн інтер’єру, архітектурну концепцію, створення концепції, брендинг та консультування. Окремо хочу відзначити портфоліо, де є дуже різні за характером реалізовані об’єкти, тому видно, що команда не працює за одним шаблоном. Для мене було важливо, щоб простір мав власну ідею, залишався функціональним і водночас створював потрібне враження у відвідувачів. Приємно, що під час роботи приділяється увага аналітиці, плануванню та практичним рішенням, а не тільки візуальній частині. Ще один плюс — міжнародний досвід і велика кількість реалізованих проєктів. Якщо ви оцінюєте вартість розробки дизайн-проєкту, раджу дивитися не лише на цифру в комерційній пропозиції, а й на обсяг роботи, досвід команди та те, наскільки дизайн може підсилити сам проєкт.
Повідомлення відредагував HzBoy - Пт, 14.08.26, 15:27 |
| |
| |