| linainvers534 | Дата: Ср, 08.04.26, 03:51 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Привіт усім красуням! Сьогодні вранці зрозуміла, що час щось кардинально змінювати у своєму житті, і вирішила почати з зачіски. Раніше я ніколи не фарбувалася сама, тому зараз активно вивчаю всі нюанси. Мені потрібна дійсно хороша стійка крем-фарба для волосся, яка б не розтікалася під час нанесення і рівномірно лягала на пасма. Хочеться знайти такий засіб, де колір виходить насиченим і багатогранним, як у рекламі. Можливо, у вас є свої фаворити, які ви вважаєте найкращими для домашніх умов? Дуже цікаво почути ваші думки та поради від тих, хто вже «набив руку» у цій справі. Впевнена, що з вашою допомогою я виберу ідеальний варіант і буду виглядати просто надзвичайно!
|
| |
| |
| marisella89 | Дата: Ср, 08.04.26, 03:54 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Всім привіт! Я теж нещодавно вирішила змінити образ власноруч і шукала варіант, який був би максимально простим і надійним. Не хотілося витрачати час на салони, але й ризикувати з дешевими фарбами з супермаркету я теж не була готова. Об’їздила кілька професійних магазинів, розпитувала дівчат про стійкість та легкість у роботі. Зрештою, багато хто порадив звернути увагу на класику, і стійка крем-фарба для волосся Londa Professional Londacolor Permanent https://headstore.com.ua/ua/stojkaja-kraska-londacolor стала моїм вибором номер один. Вона дуже зручно змішується до стану густого крему, не тече і не розбризкується, що для новачка в фарбуванні дуже важливо. Я тримала її рівно за інструкцією, і коли змила, побачила саме той колір, який був у моїй уяві. Пасма профарбувалися ідеально рівномірно, навіть у тих місцях, де мені було складно дістати самостійно. Зараз минуло вже кілька тижнів, а я все ще милуюся своїм відображенням — колір такий же яскравий і глибокий. Питання з підбором фарби я для себе вирішила, бо це реально якісно і зручно. Волосся виглядає здоровим і дуже м’яким, тому я результатом задоволена.
|
| |
| |