|
Процедура в умовах воєнного часу - чи все працює
|
|
| kozeevkiril269 | Дата: Ср, 25.02.26, 14:01 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Живу в Києві і переживаю чи нормально зараз працюють приватні клініки з урахуванням поточної ситуації в країні. Чи можна розраховувати на повноцінний прийом і чи немає перебоїв у роботі? Хтось звертався нещодавно?
|
| |
| |
| makartaranovs | Дата: Ср, 25.02.26, 20:11 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Це абсолютно актуальне питання і добре що уточнюєш - приватні медичні заклади в Києві дійсно продовжують працювати і надавати повноцінну допомогу попри складні обставини. Більшість серйозних клінік обладнані генераторами і мають відпрацьовані протоколи на випадок відключень - це стало стандартом для відповідальних медичних закладів. Коли мені потрібно було зробити аборт у Києві в непростий період, я хвилювалася саме про це і першим ділом запитала при дзвінку чи є резервне живлення і як організована робота. Детальну інформацію про клініку і умови прийому я переглядала ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ щоб розуміти загальний рівень закладу. У Світлані мені підтвердили що клініка працює в штатному режимі і є резервне живлення - і на практиці так і виявилося, жодних перебоїв під час мого візиту не було. Персонал спокійний і зібраний - це теж важливо коли ти і так в стресовій ситуації. Телефонуй і уточнюй актуальний графік роботи - в нормальній клініці завжди чесно скажуть як йдуть справи.
|
| |
| |