Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Brand  
клініка Олега Василенко врятувала мого чоловіка
mariiashevchenko09Дата: Ср, 18.02.26, 23:23 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Привіт! Хочу поділитися нашою історією і подякувати Наркологічній клініці Олега Василенко в Києві за підшивку, яка врятувала мого чоловіка.
Мій чоловік пив понад 15 років. Останнім часом це були постійні запої, він втратив роботу, здоров'я, став агресивним. Я перепробувала все: умовляння, скандали, кодування в різних місцях – нічого не допомагало, він зривався знову і знову. Я була в повному відчаї.

Знайшла сайт https://vacilenko.com/uk....leg-vas  почитала інформацію про підшивку. Дуже сподобалося, що клініка використовує перевірений американський препарат Еспераль, який дає захист на 3-5 років. Зателефонувала, мене уважно вислухали, заспокоїли, пояснили, як краще поговорити з чоловіком.

Найважче було переконати його погодитися на процедуру. Він не визнавав проблеми, злився. Але в клініці Олега Василенко нам допомогли – провели мотиваційну бесіду на дому. Лікар-психіатр спокійно, без тиску пояснив чоловікові, що підшивка – це не покарання, а шанс на нове життя. І це спрацювало! Він погодився.

Клініка знаходиться в Києві на вулиці Авіаконструктора Антонова, 5б. Процедура пройшла швидко – близько 15 хвилин під місцевою анестезією. Чоловік навіть не відчув болю. Вже через 72 години препарат почав діяти, і він відчув, як зникло нав'язливе бажання випити.

Але найважливішим для нас стало те, що в клініці не залишили нас самих після процедури. Нам пояснили, як поводитися, щоб уникнути зриву, дали контакти цілодобової гарячої лінії. Чоловік отримав психологічну підтримку, яка допомогла йому адаптуватися до нового життя без алкоголю.
Зараз минуло два роки. Чоловік тверезий, працює, у нас у родині мир і спокій. Я безмежно вдячна Наркологічній клініці Олега Василенко за те, що повернули мені чоловіка і зберегли нашу сім'ю!

Якщо ви зіткнулися з проблемою алкоголізму – не зволікайте. Підшивка в Києві в клініці Олега Василенко – це реальний шанс на нове життя!

Повідомлення відредагував mariiashevchenko09 - Ср, 18.02.26, 23:23

DreamCraftДата: Вт, 24.02.26, 04:09 | Повідомлення # 2
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Це дуже круто!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості