| pepeapproved | Дата: Ср, Сьогодні, 05:39 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Всім привіт! Зіткнувся з тим, що моя автівка почала видавати звуки, як старий винищувач на зльоті. Схоже, десь у магістралі з’явилася тріщина або прогоріло з’єднання, бо гуркіт стоїть на весь район, і їздити так просто некомфортно. Я сам не дуже розуміюся на тонкощах зварювання металу, тому шукаю в Харкові перевірених майстрів, які не просто «прихоплять» латку, а зроблять усе по совісті. Хочеться знайти сервіс, де хлопці мають нормальне обладнання і зможуть чітко сказати, що саме треба міняти, а що ще побігає. Можливо, хтось із місцевих водіїв уже мав справу з такою проблемою і знає точку, де ціна відповідає якості? Буду дуже вдячний за ваші рекомендації та особистий досвід, бо хочеться повернути машині тихий голос і знову насолоджуватися дорогою без зайвого шуму.
|
| |
| |
| silentarc1234t | Дата: Ср, Сьогодні, 05:48 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Слухай, мав таку саму халепу буквально місяць тому, коли мій старий німець почав рикати так, що сигналізації у сусідніх машин спрацьовували при кожному моєму старті. Я спочатку думав сам залізти під низ, подивитися, але зрозумів, що без ями та нормального зварювального апарата там робити нічого, тільки час згаю. Почав шукати через знайомих, бо в нашому місті зараз багато хто каже, що вміє варити, а на ділі тільки шмарклів напустять, які через тиждень відвалюються. В результаті потрапив до хлопців, які займаються суто цією темою вже багато років. Мені сподобалося, що вони не стали відразу пропонувати все міняти на нове, а реально оцінили стан металу і сказали, що ще можна підлатати і побігає. Саме такий ремонт вихлопних систем в Харкові https://www.region-autoservice.com/remont-vykhlopnykh-system-kharkiv допоміг мені заощадити купу грошей і нервів, бо результат виявився дуже достойним. Майстер працював акуратно, зачистив усі старі шви, вварив нову гофру і замінив пару хомутів, які вже просто розсипалися в руках. Машина стала працювати тихо, як нова, звук став м'яким і приємним. Питання для себе закрив, результатом задоволений, бо все зробили за пару годин, поки я каву пив поруч. Якщо шукаєш адекватне відношення і нормальні руки, то це саме той варіант, де не підведуть.
|
| |
| |