Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Brand  
Електромобіль Xiaomi SU де знайти в Україні
la2217596Дата: Вт, 18.11.25, 19:28 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Привіт усім! Хтось тут уже бачив новий електромобіль Xiaomi SU7? Дуже цікаво, наскільки він підходить для щоденних поїздок по місту та на міжміські маршрути. Які у нього параметри, запас ходу, зарядка, наскільки тихий і комфортний салон? І чи реально його купити в Україні, чи це поки що лише “сюрприз із Китаю”? Буду вдячна за будь-які поради та враження.

HzBoyДата: Вт, 18.11.25, 19:29 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Я теж розглядав цей електромобіль. З технічних оглядів видно, що він досить потужний для міста, салон зручний, а керованість хороша. Мені подобається дизайн — гладкі лінії та інтегровані фари виглядають дуже сучасно. Але реальних відгуків від українських водіїв поки небагато, тому складно сказати, як він себе покаже на наших дорогах і за умов морозної зими.

zanzila157Дата: Вт, 18.11.25, 19:30 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Дивився кілька тест-драйвів Xiaomi SU7. Вражає акуратний інтер’єр і технологічне оснащення — сенсорні панелі, крута мультимедія. Але є нюанс: батарея на довгих поїздках поки ще не тестувалась у наших умовах. Мені особисто цікаво, як машина відчувається у щільному міському трафіку і чи немає шуму від електродвигуна при швидкій їзді. Загалом виглядає цікаво, але реальний досвід українських власників буде вирішальним.

mumbibagagumДата: Вт, 18.11.25, 19:31 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
Сам  вже два тижні їжджу на Xiaomi SU7 і можу розповісти, як воно насправді. Враження тільки позитивні ксіомі машина вартує своїх коштів: плавність ходу відчувається відразу, кермо легке, реакція на прискорення миттєва. Особливо класно виглядає дизайн кузова — передні колеса разом із фарами створюють стильний образ, а фарба з частинками тонера справді змінює відтінок у різному світлі. Особисто я купував через NCars, там повний каталог і можна записатися на тест-драйв, щоб переконатися самому.Раджу спробувати — відчуття від керування реально кайфові.  Батарея тримає заряд цілий день при активній їзді, а у салоні тихо і комфортно навіть при швидкій їзді по місту.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.223
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825