| silentarc1234t | Дата: Ср, 12.11.25, 04:17 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Доброго дня всім! Маю невелику кав’ярню, і зараз у пошуках постачальника листкових виробів. Пробував брати в кількох місцевих пекарнях — то то надто жирні, то пересушені, то розшаровуються не так, як треба. А мені важливо, щоб смак був стабільний, структура ніжна, аромат свіжої випічки справжній, без зайвої олії. Хочу знайти виробника, який працює з бізнесом і може забезпечити регулярні поставки. Якщо хтось уже має досвід, підкажіть, будь ласка, де можна замовити якісні листкові вироби оптом, щоб клієнти поверталися не лише за кавою, а й за випічкою!
|
| |
| |
| pepeapproved | Дата: Ср, 12.11.25, 04:39 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Коли відкрив кав’ярню, навіть не думав, що пошук якісних листкових виробів стане такою пригодою. Пробував купу варіантів — десь тісто пересушене, десь після випікання все злипається, а хочеться, щоб виріб був хрустким зовні та ніжним усередині. Після кількох невдалих спроб натрапив на компанію, де листкові вироби https://mantinga.org/uk/catalog/117-sloennie-izdeliya/ дійсно зроблені на совість. Відразу замовив пробну партію — круасани, слойки з вишнею та сиром, і був приємно здивований. Вироби приїхали охайно запаковані, свіже тісто, після випікання запах такий, що клієнти самі підходили до вітрини. Найголовніше — стабільність: кожна партія однакова, ніяких сюрпризів. Тепер замовляю регулярно й навіть не думаю про зміну постачальника. Коли бачиш, що клієнти повертаються саме за випічкою — це найкращий показник якості.
|
| |
| |