|
Скільки триває ефект після лазерної корекції зору?
|
|
| misterbicips | Дата: Нд, 16.06.24, 22:35 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Привіт усім! Мене завжди цікавило питання щодо лазерної корекції зору. Я чув багато позитивних відгуків, але хочеться дізнатися більше про тривалість ефекту після такої процедури. Скільки часу буде гарний зір після операції? Чи можливе погіршення зору через кілька років і чи потрібні повторні корекції? Можливо, хтось з вас уже проходив через це і може поділитися своїм досвідом або корисною інформацією?
|
| |
| |
| antp111 | Дата: Нд, 16.06.24, 22:38 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Привіт! Я зробив лазерну корекцію зору два роки тому. Перші кілька днів після операції відчував дискомфорт і легке подразнення, але зір швидко покращувався. На даний момент мій зір залишається чудовим, і я надзвичайно задоволена результатом.
|
| |
| |
| fornodguest | Дата: Нд, 16.06.24, 22:40 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Привіт усім! Лазерна корекція зору дійсно може дати довготривалий ефект, але є кілька важливих факторів, які варто враховувати. Перш за все, вік пацієнта під час операції. Молоді люди, які зробили корекцію, мають гарний зір протягом багатьох років, оскільки їхні очі ще не піддаються віковим змінам.
|
| |
| |
| HzBoy | Дата: Нд, 16.06.24, 22:43 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Привіт! Лазерна корекція зору https://visium.com.ua/ua/uslugi/lazernaya_korrektsiya_zreniya/ є сучасною та ефективною процедурою, яка дозволяє виправити різні порушення зору, такі як міопія, гіперметропія та астигматизм. Зазвичай, після успішної операції гарний зір залишається протягом багатьох років. Проте важливо розуміти, що з віком можуть виникати природні зміни зору, такі як пресбіопія, які не залежать від попередньої корекції. У таких випадках може виникнути потреба у додатковій корекції або використанні окулярів для читання. Загалом, ефект лазерної корекції стабільний, але індивідуальні особливості можуть впливати на тривалість результату.
|
| |
| |