Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Модератор форуму: Brand  
Закордонний паспорт
RainДата: Ср, 28.05.08, 17:31 | Повідомлення # 1
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень
настає літо - пора подорожей, мандрівок, туристичних екскурсій, курортів і просто заробітку закордоном
хто знає, які документи, необхідні для виготовлення закордонного паспорту? будь-ласка впишіть перелік
окрім стандарту, передбаченого законодавством:
1) паспорт чи свідоцтво про народження
2) копія ідентифікаційного номеру
3) військовий квиток для хлопців

BrandДата: Ср, 28.05.08, 17:47 | Повідомлення # 2
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (Rain)
3) військовий квиток для хлопців

тут в цьому пункті якщо нема військового квитка то довідка з воєнкомату, яка дістається 2-а походами туди

ще треба оплатити 3-и рахунки на початок року це виносило 210грн, якщо без прискорення і десь 400 з прискоренням

Quote (Rain)

1) паспорт чи свідоцтво про народження

в цьому пункті не "чи" а "і"
Оригінали і копії ( причому копії скоріш завсе прийдеться робити вже там на місці )

Quote (Rain)
2) копія ідентифікаційного номеру

тут теж оригінал і копія

Фотографії роблять на місці ( входить в оплачені квитанції ).
Оригінали документів віддають зразу.
В ВВіРі треба буде взяти такий собі бланк і заповнити його ( поки в черзі стоїш ).

Там якщо вчишся то треба ще в Інституті брати довідку( я так розумію вона для воїнкомату призначена )

впринципі все

Йа Айтішко

RainДата: Чт, 29.05.08, 11:11 | Повідомлення # 3
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
Brand, цей список документів на теперішній момент теж актуальний?
мабуть якщо не вчишся, а працюєш, то потрібна ще довідка з місця роботи, замість з інституту?
якщо не секрет, то коли ти робив паспорт? тобто, можливо від того часу щось змінилося?

Додано (29.05.2008, 11:11)
---------------------------------------------
Перелік документів для особи віком від 18 до 25 років, які відслужили строкову військову службу
1) - заява-анкета встановленого зразка (бланк заяви надається в МЗС);
2) - картка «Відомості про від’їжджаючого за кордон» (бланк картки надається в МЗС);
3) - квитанції про сплату державного мита, консульських та інших зборів;
4) - або довідки про звільнення від їх сплати;
5) - свідоцтво про народження і копія;
6) - документи, що засвідчують особу громадянина України та його громадянство (паспорт і копії сторінок 1,2 та прописка);
7) - копія ідентифікаційного номеру та оригінал (повертається після прийому документів);
8) - три фотокартки розміром 3,5 х 4,5 сантиметра;
9) - військовий квиток або документ, що його замінює;
10) - довідка з органів внутрішніх справ про втрату паспорта (надається лише в разі втрати паспорта).

Термін паспортного оформлення 10 робочих днів. Тарифна ставка збільшується на 100 %, якщо консульська дія здійснюється у терміновому порядку.

а взагалі, для тих хто хоче їхати за кордон варто спершу ознайомитися з усім важливим для Вас і вашого життя на Сайті МЗС (Міністерства Закодонних Справ) України

BrandДата: Чт, 29.05.08, 13:16 | Повідомлення # 4
Толкове

Нагороди:
Quote (Rain)
мабуть якщо не вчишся, а працюєш, то потрібна ще довідка з місця роботи, замість з інституту?
якщо не секрет, то коли ти робив паспорт? тобто, можливо від того часу щось змінилося?

паспорт робив в грудні, довідка з роботи точно нікому не потрібна

Йа Айтішко

PsyxerДата: Пт, 30.05.08, 16:51 | Повідомлення # 5
Новеньке
Група: Користувачі

Нагороди:
1) не треба свідоцтва про народження, якшо маєш паспорт
2) з місця навчання тоже ніц не тре
3) рахунки тре оплатити не 3 а 4 (тепер то коштує 290~ грн. З прискоренням... ну множте на 2)
4) копії паспорта і ідентифікаційного мона зробити раніше, то панятна), але тре мати ше оригінали єссьна
5) Всі бланки включно з заявами тобі дають коли ти прийшов перший раз в ролі туриста, в черзі ніц не тре заповнювати
6) фотки роблять на місці
..
..
головне не наплутати з рахунками до оплати в ощадкасі, на тому найбільше паляться. (В мене ше досі не всьо зажило)))

wip2Дата: Пн, 02.06.08, 17:39 | Повідомлення # 6
Група: Видалені

Нагороди:

тобто, щоб зробити паспорт тре заплатити 300 гривень????
а мені здавалось, це має бути безкоштовно!

andrewДата: Пн, 02.06.08, 21:58 | Повідомлення # 7
Толкове
Група: Модератори

Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (Rain)
9) - військовий квиток або документ, що його замінює;

мається на увазі приписне свідоцтво? у мене не має бажання навідуватись у військомат, його вистачить?

BrandДата: Ср, 04.06.08, 14:27 | Повідомлення # 8
Толкове

Нагороди:
Quote (andrew)
мається на увазі приписне свідоцтво? у мене не має бажання навідуватись у військомат, його вистачить?

ні, не вистачить. Ти з приписним ідеш у військомат і там тобі дають довідку ( ну це якщо в тебе нема ніяких проблем з армією )

Йа Айтішко

yuraДата: Ср, 04.06.08, 19:03 | Повідомлення # 9
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
Я чув десь на пр. Чорновола є одна така собі фірмочка приватна, яка робить так само паспорт з тим всім переліком документів і по такій самій ціні, але не треба чекати в довгих і нудних чеграх...ніхто часом ненає, де вона знаходиться ???

Все мы будем в аду, но я буду с вилами!

RainДата: Пт, 13.06.08, 13:46 | Повідомлення # 10
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
yura, наскільки знаю, ця канотрка знаходиться якраз в приміщенні напроти повороту на Хімічну..
алгоритм здачі документів на закордонний паспорт, врахуємо, що всі документи і копії у вас вже є

1) приходите у ВВІР заздалегідь! просите всі необхідні бланки, які необіхдно оплатити в Ощадбанку (можна взяти без черги) - це є
1. держмито ВДК 170 грн.
2. послуги УОІ 13 грн. 10 коп.
3. послуги ВВІР 10 грн. 28 коп.
4. послуги фотографа 25 грн. (прошу врахувати, що вони самі роблять фото відповідного стандарту)
5. страховий платіж 75 грн.
2) з усіма оплаченими квитанціями приходите у ВВІР і займаєте чергу (найкраще приходити дуже вранці :D)
3) варто зазначити, що у мене був військовий квиток і їм це не підійшло, andrew, і я ще ходив у військомат, щоб отримати таку довідку про дозвіл на виїзд за кордон, тому хлопцям - будьте особливо уважні з цього плану документами
4) коли ваша черга, приводите себе до порядку, фотографуєтеся, перевіряєте, чи правильно переклали ваше ім"я на англійську мову і йдете додому )))
the end ))))
тепер можна чекати 2 місяці до отримання закордонного паспорту

BrandДата: Пт, 13.06.08, 19:30 | Повідомлення # 11
Толкове

Нагороди:
Quote (Rain)
4) коли ваша черга, приводите себе до порядку, фотографуєтеся, перевіряєте, чи правильно переклали ваше ім"я на англійську мову і йдете додому )))

тут є один нюанс
Букву г вони перекладають як g а не як h
Нажаль такі нові правила sad
Quote (Rain)
4. послуги фотографа 25 грн. (прошу врахувати, що вони самі роблять фото відповідного стандарту)
5. страховий платіж 75 грн.

саме смішне в тому що цього я не оплачував smile

Йа Айтішко

MysterioДата: Нд, 14.09.08, 12:47 | Повідомлення # 12
Впевнене

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Адресу контор де це все роблять можна?

avarДата: Пт, 19.12.08, 10:17 | Повідомлення # 13
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
Колись виробленням документів зіймалася організація "Ресурс-документ". Точної адреси зараз не пам"ятаю. Знаходиться на пр. Чорновола (за кільцем). Причому робили вони то незалежно від прописки (що для мене дуже актуально). Нажаль коли я до них прийшов, мені кульитурно пояснили що вони цим більше не займаються. Може зараз знову почали робити - незнаю

Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк

fisher777Дата: Сб, 17.10.09, 03:58 | Повідомлення # 14
Новеньке
Група: Користувачі

Нагороди:
Хто знає - підкажіть!)
Я хочу зробити собі закордонний паспорт,для цього мені потрібно паспорт,ідентифікаційний і довідку з воєнкомату на дозвіл виготовлення закордонного паспорту. Але тиждень назад я пройшов комісію по повістці в армію,і мене списали(СО-6),і тепер моя справа на розгляді. Я прийшов в воєнкомат за цією справкю і мені сказали,що поки справу не підтвердять і не видадуть військовий квиток(це буде через місяці 2 приблизно) то вони таку довідку не дадуть.
Питання:
1) чи мають вони на це право не давати мені цю довідку якшо мені ще не видали військовий?
2) якшо все-таки мають таке право,то чи може допомогти в цьому питанні комісар цього воєнкомату?
3) якшо нічого з цим воєнкоматом рішити не можна,то чи можна якось без цієї справки обійтись,або замінити на таку,яку воєнкомат може дати без військового квитка?
... просто я би міг почекати,але їхати за кордон треба вже,робота чекає) на роботу їду в Росію.

andrewДата: Сб, 17.10.09, 10:00 | Повідомлення # 15
Толкове

Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (fisher777)
чи мають вони на це право

мають... правда не знаю термінів, за які вони би мали закінчити
Quote (fisher777)
чи може допомогти в цьому питанні комісар

ато smile за бабки любе )))