|
Дерматолог в Киеве
|
|
| kd250266 | Дата: Вт, 20.09.22, 11:15 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Доброго времени суток, может кто то может посоветовать надежного специалиста в области дерматологии в Киеве? Скиньте контакты.
|
| |
| |
| angellakaribova | Дата: Вт, 20.09.22, 11:25 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Здравствуйте, обратите внимание на дерматолога Киев. Он вас сможет принять, проконсультировать и ответить на все вопросы. Результатом останетесь довольны.
|
| |
| |
| isiv23789 | Дата: Сб, 01.10.22, 12:06 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Если еще актуально могу помочь
|
| |
| |
| kassi8238 | Дата: Сб, 01.10.22, 12:29 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Привет, если нужен дерматолог то советую только в клинику лазерной медицины обращаться. Там и лазерное удаление сосудов прайс самое главное невысокий, для тех кто страдает от купероза это просто спасение.
|
| |
| |
| la2217596 | Дата: Чт, 25.01.24, 18:38 | Повідомлення # 5 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Не розумію звідки у мене почались проблема з акне, ніколи раніше такого не було, які можуть бути причини? Підкажіть де дізнатись про це більше?
|
| |
| |
| olkamaslova761 | Дата: Чт, 25.01.24, 20:28 | Повідомлення # 6 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Шкірні захворювання - це серйозна проблема, яка може виникнути з різних причин. Найпоширенішими факторами є неправильний догляд за шкірою, стрес, навколишнє середовище та генетика. На сайті є статті про дерматологію https://urhealthupdate.com/ де розглядають всі аспекти цього питання та пропонують дієві способи лікування. Інформація про правильний вибір косметики, дієти та процедур допоможе вам забезпечити здоров'я вашої шкіри.
|
| |
| |
| Livais | Дата: Ср, 27.08.25, 19:50 | Повідомлення # 7 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Я туди теж звертався, але мені не змогли допомогти з моєю проблемою. Можу Вам сказати, що екземи в принципі дуже складно позбутися, так що треба шукати хороше лікування і читати відгуки про лікарів. Мені в результаті Лікування екземи успішно хронотерапією провели – у клініці Резонанс я пройшов обстеження, отримав всі призначення та пішов лікуватися. Щомісяця призначення змінювали, але головне – що це все призвело до чудового результату.
|
| |
| |
| beequeensamantha | Дата: Чт, 28.08.25, 15:48 | Повідомлення # 8 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| А в Полтаві я раджу звертатися до фахівців з https://www.poltava.medzdrav.com.ua/. Довіряю тиільки їм і сміливо рекомендую вам!
|
| |
| |