Перше враження:
"А-а-а-а-а-а-а-а-а-а! Халява-а-а-а-а-а-а! А-а-а-а-а-а-а-а-а-а!" Враження об'єктивні:
- Хороші канапочки на сніданок, кава, чай, вода, телескоп для розглядання міста (я боявся його розбити, тому не юзав).
- Цікава розповідь про "хмарні" технології. Ведучий семінару - няка, лапочка, хакер і байкер. Дуже неакуратно жартував про Linux, ризикуючи своїм милим обличчям і здатністю до розмноження (називав Тукса ластівкою).
- До дідька файний обід в ресторані! Овочевий салатик (думалося, що на тому все закінчиться), кур'ячий бульйон (я ще такого смачного не пробував), картопля-фрі з грибною підливою (в підливі було щось дуже файне), дві котлети (здається, з м'ясом). Хіба що замість вина була вода, але то я вже наглію. Все дуже смачно, ситно, гарно і халявно! Життєрадісні і чемні офіціанти, гарна панорама Львова з вікон дев'ятого поверху (і гарний вид недешевих машин з вікон другого). Готель гарний, чистий і затишний. Відчув себе дуже важливим цабе!
- Інші розповіді про всякі штуки і штукенції, суть котрих я не надто зрозумів. Але залишився до кінця з поваги до ведучого (чи як там його називають), з поваги до Халяви, і за компанію... Ще там стояли чотири працюючі сервери (один зовсім новенький, дата складання - травень 2010), які можна було навіть помацати руками і відчути їхню велич (до 7000$ за штуку, якщо не помиляюся), а також почути шум (а я наївно думав, що мій домашній комп гуде голосно).
- Дали пакет з написами "Windows 7" і "Microsoft Office Professional 2010", в якому: товста синя китай-ручка "Windows 7", товста синя брошура з таким же написом, рекламки всякі в асортименті.
Повернувшись в свою сувору і непривітну дійсність, ще довго посміхався. Є чим похвалитися! Неодмінно буду і надалі брати участь в таких заходах.
P.S.: Боявся, чи не виставлять при виході рахунок за все зіжерте і вихляте... Мабуть, вдалося вчасно "змитися"... Ну, це жарт, звичайно.