Управління ІТ-інфраструктурою в умовах кризи
|
|
lomza_t | Дата: Пн, 17.08.09, 20:08 | Повідомлення # 1 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Отож, з 8 по 10 вересня включно проводитиметься ряд безкоштовних семінарів Microsoft під загальною назвою "Управління ІТ-інфраструктурою в умовах кризи". Для того, щоб потрапити на семінари, необхідно зареєструватись. Все це дійство відбудеться у Львові, вул. Шевченка, 154 б, готель «Нтон». Детальніша інформація ТуТ. План семінарів: [spoiler]День 1 (Вівторок) 9:00 — 12:00 сесія для ІТ-Керівників 16:00 — 20:00 сесія для ІТ-Спеціалістів Тематика: — Спільне використання можливостей платформи Windows (клієнт і сервер) для управління інфраструктурою: — Активний каталог, як єдина платформа для управління ІТ-системами Управління безпекою платформи, мережі, даних. — Ефективне розгортання та управління робочими місцями — Віртуалізація ОС і додатків, засіб для зниження витрат на апаратне забезпечення — Огляд спеціальних рішень для малого та середнього бізнесу: — Windows Foundation Server — Small Business Server — Essentials Business Server — Windows 7 День 2 (Середа) 9:00 — 12:00 сесія для ІТ-Керівників 16:00 — 20:00 сесія для ІТ-Спеціалістів Тематика: — Розширені можливості з управління ІТ-інфраструктурою з застосуванням продуктів System Center та MDOP — Інвентаризація програмного й апаратного забезпечення — Встановлення ПЗ, ОС та оновлень — Функції Windows 7 для управління інфраструктурою ПК — Моніторинг серверів, сервісів і бізнес-процесів — Автоматизація процесів управління ІТ-інфраструктурою — Управління резервним копіюванням і відновленням — Побудова відмовостійких динамічних ІТ-інфраструктур з застосуванням віртуалізації — Спеціальне рішення для управління ІТ-інфраструктурою малих і середніх підприємств — System Center Essentials — Управління безпекою ІТ-інфраструктури із застосуванням рішень ForeFront — Клієнтська антивірусна безпеку з використанням ForeFront, використання існуючих засобів управління ІТ-інфраструктурою для спрощення управління антивірусними продуктами — Серверна антивірусна безпеку з використанням ForeFront — Взаємодія системи антивірусної безпеки з іншими аспектами захисту ІТ-інфраструктури: моніторинг мережі, NAP — Опції безпеки клієнтських станцій на базі Windows 7 та IE8 День 3 (Четвер) 9:00 — 12:00 сесія для ІТ-Керівників 16:00 — 20:00 сесія для ІТ-Спеціалістів Тематика: — Підвищення ефективності бізнес-процесів компанії з використанням служб обміну повідомленнями та управління часом — Можливості та переваги єдиної служби обміну повідомленнями — Організація ефективної поштової інфраструктури із застосуванням Exchange Server — Передача миттєвих повідомлень, побудова інфраструктури VoIP та відео-конференцій із застосуванням Office Communications Server — Управління корпоративною інформацією та бізнес-процесами на базі Microsoft Office SharePoint Server — Управління даними в масштабі підприємства та інтегровані способи управління інтелектуальними ресурсами підприємства — Microsoft SQL Server 2008. — Масштабована і легкокерована платформа для корпоративних даних. Приклади використання у mission-critical середовищах. — Конкурентний аналіз, особливості ліцензування та порівняння різних редакцій — Забезпечення високої доступності даних та підвищення продуктивності — Інтуїтивне представлення для додатків класу Business Intelligence[/spoiler] Хто йде ?
Повідомлення відредагував lomza_t - Пн, 17.08.09, 20:11 |
|
| |
Priess | Дата: Пн, 17.08.09, 21:57 | Повідомлення # 2 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Ооо, семінари різні я люблю. Піду, хоча на ранкові я явно не попадаю Дякі за інфу
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
|
Priess | Дата: Пн, 17.08.09, 22:23 | Повідомлення # 4 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| lomza_t, без питань Та й дісно хотілося б послухати та подивитися на що схожі семінари Майкрософт, бо я ще на жодному їхньому не була
|
|
| |
lomza_t | Дата: Нд, 06.09.09, 14:05 | Повідомлення # 5 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Лишився 1 день. З вівторка починаються семінари. Спішіть реєструватись!
|
|
| |
Priess | Дата: Вт, 08.09.09, 21:56 | Повідомлення # 6 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Перший день семінару мені сподобався
|
|
| |
Mysterio | Дата: Вт, 08.09.09, 23:54 | Повідомлення # 7 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| а мені ні(((
|
|
| |
|
Mysterio | Дата: Ср, 09.09.09, 11:59 | Повідомлення # 9 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| ми ще через запізнення аж на гальорку попали, тому особисто я на екрані майже ніфіга не бачив....сьоня тре прийти раніше і займати місця поближче
|
|
| |
Mysterio | Дата: Ср, 09.09.09, 13:40 | Повідомлення # 10 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| ті хто був вчора на семінарі памятають історійку про гаїшників - ось вона =) а це враження про Львів дружини нашого оповідача
|
|
| |
Krok | Дата: Чт, 10.09.09, 10:13 | Повідомлення # 11 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| тут ще розповіді його дружини про Львів але вже не такі цікаві
|
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 10.09.09, 14:17 | Повідомлення # 12 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Мда...були на семінарі, а найбільше запам"ятались історійки про ментів Чесно кажучи, він і його жінка - досить цікаві люди...Щодо розмови з даішниками, то мій тато схоже розмовляв з такими в Івано-Франківську))) Відео про Чупокабру смішне))) Але після прочитання кількох записів Анжели Камінської, вона здалась мені досить прикольною і цікавою тьоткою ))) П.С. Кльові футболочки з написом Windows Server 2008 !!!
Повідомлення відредагував lomza_t - Чт, 10.09.09, 14:19 |
|
| |
andrew | Дата: Пт, 11.09.09, 10:00 | Повідомлення # 13 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| я не знаю чи хтось помітив як Анжелка "обісрала" наше з Вами місто, але мене це не гріє... І взагалі противний голос, жахливий російський акцент і купа понтів про дубльонку...
|
|
| |
Priess | Дата: Пт, 11.09.09, 17:51 | Повідомлення # 14 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Голос в неї писклявий такий. Ги, вона мені зразу дуже стервозною здалася Хоча стаття про татутишки мені сподобалася.
|
|
| |
ulialuhmeneva | Дата: Пт, 13.09.19, 20:05 | Повідомлення # 15 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| bbbbbbbbbbb
|