Реставрация ванн
|
|
tania21kalinichenko | Дата: Чт, 27.01.22, 19:28 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Перед нами встал такой вопрос: реставрировать ванну или купить новую. В интернете нашли отзывы тех, кто решился на реставрацию ванны жидким акрилом, в основном они положительные. Порекомендуйте компанию, которая занимается реставрацией ванн или отговорите нас от этой затеи.
Повідомлення відредагував tania21kalinichenko - Чт, 27.01.22, 19:28 |
|
| |
tanakalinicenko70 | Дата: Чт, 27.01.22, 20:14 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Реставрация ванн Киев в компания "Ванна сервис". Реставрация полностью решит вопрос замены старой ванны, она будет как новенькая. Не придется выносить старую ванну или снимать плитку в ванной комнате, ремонтные работы проводят в самые короткие сроки и без пыли, грязи, это намного дешевле, чем новая ванна, красивый внешний вид сохранится очень надолго. Если же поверхность вашей ванны уж очень сильно повреждена, например, треснула не только эмаль, а есть более глубокие дефекты, то тут может помочь вкладыш из акрила. Мастера "Ванна сервис" и эту услугу оказывают. У них есть гарантия на три года.
|
|
| |
StTehnik | Дата: Ср, 18.09.24, 18:33 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Недавно вирішив повністю оновити свою ванну кімнату і зіштовхнувся з питанням вибору нової ванни. Після довгих пошуків в Інтернеті та консультацій з друзями, вирішив купити ванну у Львові. Звернувся до одного з місцевих магазинів, і залишився в захваті від обслуговування та широкого асортименту. Консультанти дуже професійно допомогли визначитися з вибором, враховуючи всі мої побажання щодо дизайну, розмірів і матеріалів. Ванна виявилася високої якості, ідеально вписалася в інтер'єр, а доставка була оперативною і без зайвих клопотів. Якщо ви також хочете оновити свою ванну кімнату, рекомендую купити ванну Львів https://postach.com.ua/akrylovye-vann тут знайдете все необхідне для комфортного і стильного оновлення вашого простору. Мій досвід був більш ніж позитивним, і тепер я з упевненістю можу радити цей магазин іншим.
|
|
| |