|
А який автомобіль подобається вам?
|
|
|
|
|
| andrew | Дата: Пн, 25.08.08, 22:11 | Повідомлення # 91 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| ооо на мікру реальніше назбирати, ніж на ленд крузер
|
| |
| |
| Ramzis | Дата: Вт, 26.08.08, 00:33 | Повідомлення # 92 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Народ хочу Subaru))А якщо вже мав б багато бабла Porshe Cayne
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Сб, 13.09.08, 18:23 | Повідомлення # 93 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| а я собі підібрав машину яка відповідає моїм смакам і бажанням
|
| |
| |
| avar | Дата: Вт, 16.12.08, 10:27 | Повідомлення # 94 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| А мені УАЗи подобаються. Особливо НЕцивільні моделі. Неймовірно стійка і прохідна машина. Мало який джип володіє такими можливостями (і вже точно ніякий за такі гроші). Хоча звичайно комфорт на низькиму рівні. А якщо взяти нові цивільні моделі типу Patriot(Модель 3163 ), то там і комфорт їзди досить непоганий
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
|
| |
| |
| Val-Amart | Дата: Вт, 16.12.08, 11:11 | Повідомлення # 95 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Honda Accord 2009 2.0 AT Executive По моему мнению, идеальное сочетание всех характеристик за свою цену.
|
| |
| |
| Ramzis | Дата: Вт, 16.12.08, 16:05 | Повідомлення # 96 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Народ зараз дуже сильно впали ціни на автомобілі так що беріть свої гаманці і заничка і гов в автосалани... SUBARU рулить але є одне але..ЦІНИ на деталі ппц...... А так хотів б бмв
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Вт, 16.12.08, 17:34 | Повідомлення # 97 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Народ зараз дуже сильно впали ціни на автомобілі так що беріть свої гаманці і заничка і гов в автосалани... Ага, це правда! Мої вже собі пікап видивляються
|
| |
| |
| Ramzis | Дата: Вт, 16.12.08, 22:43 | Повідомлення # 98 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Ага, це правда! Мої вже собі пікап видивляються Пікачік це круто.....поїзди....багато місця...
|
| |
| |
| остап | Дата: Нд, 28.12.08, 20:30 | Повідомлення # 99 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Volkswagen сама ліпша машина на мою думку тому , що не ламається а як ламається то легко знаїти запчастини і не дорого . Буду мати 18 років куплю сові Volkswagen golf якита старенький з року десьтак 1996-1998
Компютер не підвласний законам фізики:глюки появляются нізвідки,файли пропадають у нікуди,а обєм називаєтся вагою і вимірюєтся у метрах.
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Нд, 11.01.09, 14:05 | Повідомлення # 100 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Mercedes представил новый Е-класс Новый Е-класс! Немецкая компания довольно неожиданно представила не только официальные фотографии этой модели, но и первую техническую информацию. Поэтому смотрите на «ешку». Смотрите и помните – уже совсем скоро эта модель появится на наших дорогах. На самом деле, мало кто ожидал, что Mercedes-Benz покажет Е-класс в начале января – обычно немцы не презентуют свои модели на таких крупных автосалонах как Детройт, предпочитая более мелкие выставки. И такая политика совершенно понятна – на больших выставках внимание публики рассеивается, а журналисты могут уделить новой модели недостаточно много внимания. Но немцы решили показать Е-класс именно сейчас. Сразу надо сказать – новый Е-класс нужно смотреть «живьем». Ибо один лишь просмотр фотографий может дать неправильное впечатление об этой модели (не сомневаемся, что найдется немало людей, которые будут критиковать дизайн этого автомобиля). Поэтому мы решили сейчас никак не оценивать внешний вид Е-класса. В салоне ничего кардинально нового вы не увидите. Но немцы и не планировали никого шокировать – покупатели этого автомобиля будут требовать от Mercedes-Benz качества сборки и комфорта, а не сногсшибательного дизайна. Про качество пока тоже говорить ничего не будем, мы в машине еще не сидели. Однако представители компании уверяют, что новый Е-класс будет сделан лучше, чем предыдущее поколение этой модели. 
|
| |
| |
| Inga | Дата: Пт, 20.03.09, 10:18 | Повідомлення # 101 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Мій вибір Mitsubishi Grandis Він семимісний, вся сім"я поміститься А ще дуже гарний і напевне зручний 
Повідомлення відредагував Inga - Пт, 20.03.09, 10:20 |
| |
| |
| lomza_t | Дата: Нд, 22.03.09, 13:49 | Повідомлення # 102 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Mitsubishi Grandis - салон хороший.... Inga, ти ще хочеш свою сім"ю возити ???
|
| |
| |
| Inga | Дата: Нд, 22.03.09, 16:21 | Повідомлення # 103 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Inga, ти ще хочеш свою сім"ю возити ??? tongue Возити буде Рома, а так як я хочу четверо дітей, то ця машинка як раз 
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Нд, 22.03.09, 16:35 | Повідомлення # 104 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Возити буде Рома, а так як я хочу четверо дітей, то ця машинка як раз Ого! Багатенько однак! Ну але думаю він теж тебе навчить їздити, для задоволення хоча б
|
| |
| |
| Inga | Дата: Нд, 22.03.09, 17:14 | Повідомлення # 105 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Ого! Багатенько однак! biggrin Ну але думаю він теж тебе навчить їздити, для задоволення хоча б happy Сама навчусь Але не впевнена, що захочу їздити, бо надто це велика відповідальність...
Повідомлення відредагував Inga - Нд, 22.03.09, 17:17 |
| |
| |