|
Узи в Киеве
|
|
| tania21kalinichenko | Дата: Пн, 08.11.21, 18:09 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Девочки подскажите где можно сделать узи Киеве недорого ? Я живу недалеко от станции метро Льва Толстого, может рядом есть какой-то центр? В нашу больницу идти не хочу, постоянные очереди и такое халатное отношение врачей, что просто слов нет. К частникам ранее не обращалась, поэтому и прошу совета у вас.
|
| |
| |
| aiaibraimova | Дата: Чт, 03.10.24, 21:06 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Привіт! УЗД дійсно відіграє ключову роль у сучасній медицині. Це неінвазивний, безпечний та швидкий метод, який дозволяє лікарям отримувати детальну інформацію про стан органів та тканин. Завдяки ультразвуку можна виявити різноманітні захворювання на ранніх стадіях, що значно підвищує шанси на успішне лікування. Щодо вартості, то ціна на узд у Києві може варіюватися в залежності від декількох факторів, таких як рівень клініки, досвід лікаря та складність дослідження. Наприклад, УЗД органів черевної порожнини може коштувати дешевше, ніж обстеження серця. Рекомендується звертатися до надійних медичних установ, щоб отримати точну інформацію про ціни та якість послуг.
|
| |
| |
| vchornous1 | Дата: Ср, 30.10.24, 22:50 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| спасибо
|
| |
| |
| velickovayana90 | Дата: Чт, 13.02.25, 19:49 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Цитата tanakalinicenko70 (  ) Medicine Group О, я теж там бувала декілька разів, дуже сподобалась лікар. І ще можу порекомендувати центр який спеціалізується саме на дослідженнях серця. Роблять і ЕХО (УЗД серця Київ) і ЕКГ (електрокардіограму), та надають обширну консультацію.
Уплотнитель UNOX
|
| |
| |