Інтернет Підключення
| |
deniclub | Дата: Сб, 23.02.08, 17:17 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Народ! Допоможіть мені підключитися до швидкісного інтернету...Порадьте мені який інет вигідно підключити??? Може ти Андрій знаеш??? Я живу в Залізничному ра-оні... біля Аеропорта...
...
|
|
| |
Ramzis | Дата: Нд, 24.02.08, 01:00 | Повідомлення # 2 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| ПОПРОБУЙ ОГО!!! Тарифи: Назва тарифного плану Швидкість Абонентна плата, приймання інформації передавання інформації ОГО! – 128 до 128 кбіт/с до 128 кбіт/с 80,00 ОГО! – 512 до 512 кбіт/с до 512 кбіт/с 100,00 ОГО! – 1 до 1 Мбіт/с до 512 кбіт/с 150,00 ОГО! – 2 до 2 Мбіт/с до 512 кбіт/с 200,00 ОГО! – 4 до 4 Мбіт/с до 512 кбіт/с 250,00 Організація доступу до мережі Інтернет Підключення Установча плата за умови підключення спеціалістами ВАТ «Укртелеком», одноразово 348 Установча плата за умови самостійного підключення на стороні абонента, одноразово 174
|
|
| |
deniclub | Дата: Нд, 24.02.08, 02:01 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Дороговато трошки а можна щоб по дешевше ? можна ы через телебойман.. .. Вот для мене було би не погано якби провайдер airbites підключали біля мене... Установк+Підключення 1грн. І 69грн в місяць оплачувати .. Швидкість 128кб. Модем не потрібний ... мені так казали Сайт провайдера...
...
|
|
| |
ejekk | Дата: Нд, 24.02.08, 02:06 | Повідомлення # 4 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| хуже нет чем в аирбитс разве что дайл ап
[url=http://ejekk.livejournal.com/]
|
|
| |
Ramzis | Дата: Нд, 24.02.08, 20:24 | Повідомлення # 5 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Тобі приклагають якічть а ти вибираєш чим дешевше!!!
|
|
| |
ejekk | Дата: Нд, 24.02.08, 20:42 | Повідомлення # 6 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (deniclub) Дороговато трошки а можна щоб по дешевше ? можна ы через телебойман.. .. Вот для мене було би не погано якби провайдер airbites підключали біля мене... Установк+Підключення 1грн. І 69грн в місяць оплачувати .. Швидкість 128кб. Модем не потрібний ... мені так казали Сайт провайдера... а ты под таблицой с ценами заметил такую строчку - Последнее обновление ( 05.10.2007 г. )
[url=http://ejekk.livejournal.com/]
|
|
| |
yura | Дата: Пн, 25.02.08, 02:28 | Повідомлення # 7 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (ТолькоТРУ) хуже нет чем в аирбитс разве что дайл ап Наскільки чув ( і не раз ) Аірбайтс - там ціни дешеві, але завжди є але..... 1) це швидкість їхнього підключення і приходять через місяць - а то й 2..... 2) Якість і-нету. Чув, що і-нет може пропадати декілька разів на день, або варіант № 2 - пропав інет - тиждень його немає З.І. Це не є антирекламою
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |
Brand | Дата: Пн, 25.02.08, 11:27 | Повідомлення # 8 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (yura) 2) Якість і-нету. Чув, що і-нет може пропадати декілька разів на день, або варіант № 2 - пропав інет - тиждень його немає Я теж таке чув від людей які користувались послугами цієї кантори. Ну біля мене є фірма "гладіатор" ціни приблизно як і на ого, але це локальна мережа + сервера + сервіс
Йа Айтішко
|
|
| |
deniclub | Дата: Ср, 27.02.08, 15:10 | Повідомлення # 9 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Народ! ну хтось мені може дати результат ? Мені потрабний безламітний інет з дешевими цінами
...
|
|
| |
}{@Tske)R | Дата: Ср, 27.02.08, 15:16 | Повідомлення # 10 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Бери Білайн 1мб = 1коп паходу.
|
|
| |
wip2 | Дата: Ср, 27.02.08, 17:10 | Повідомлення # 11 |
Нагороди:
| в мене талком..але досить дорогий але й відповідає за свою якість.... фарлеп також не поступається своєю якістю....але ціни також відповідні... так що думай....
|
|
| | |
deniclub | Дата: Пт, 29.02.08, 21:51 | Повідомлення # 13 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| }{@Tske)R, Я вже таке зробив на білайні правда вигідно ! але швидкість від 3 кб. до 6 кб в сек. Ramzis, Quote Йому придлагають 100 грн в місяць а він каже задорого!!! Для мене це недорого ! але є такі інтернети що по 50 грн в місяць треба платити. ! вот порівняй. Наприклад:Продаєтьса в магазині Львівська ковбаса. в одному магазині коштує 25грн. а в другому 35грн. вот яку би ти брав? Певно що за 25 грн.. вот так і я nastinka, а ти незнаєш в Залізничному ра-оні підключять мені? І якщо тобі не важко можеш мені сайт їхній скинути?
...
|
|
| |
yura | Дата: Пт, 29.02.08, 23:37 | Повідомлення # 14 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (deniclub) Для мене це недорого ! але є такі інтернети що по 50 грн в місяць треба платити. ! вот порівняй. Наприклад:Продаєтьса в магазині Львівська ковбаса. в одному магазині коштує 25грн. а в другому 35грн. вот яку би ти брав? Певно що за 25 грн.. вот так і я Але для цього тобі треба напрягти одне місце, щоб по цим магазинам сходити, так возьми трошки і по гугли. В тебе звичайно є дома телефон, вот і відштовхуйся від його номеру. Якщо в тебе для прикладу Укртелеком, то про інтернет від Фарлепу - можеш забути. В залізничному р-ні є свої провайдери, але ти живеш біля Аеропорту. Як тобі так влом погуглити, переверни квитанцію за кабельне телебачення ( якщо воно в тебе таке є ), це є фірма ВОЛЯ, вони також надають послуги інтернету
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |
Brand | Дата: Сб, 01.03.08, 15:21 | Повідомлення # 15 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| To yura як завжди правильно Біля Аеропорту важко розраховувати на локальну сітку з норм нетом і цінами. Тому залишається тільки Укртелеком/Фарлеп, Кабельне, Супутниковий(Сателітарка)
Йа Айтішко
Повідомлення відредагував Brand - Сб, 01.03.08, 15:21 |
|
| |
|
|
Доброго дня, Гість |
 |
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.13
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney: U423369090055 R290962205825 Z323888339574 E235003321478

SMS.копілка
|
|