|
підложка для письма
|
|
| ekaterina_suhova11 | Дата: Ср, 14.07.21, 15:19 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Форумчани в мене таке питання, мені порекомендували на учбовий стіл мого сина підкласти спеціальну підложку для більшої зручності при письмі, ну ще для того щоб не бруднилася поверхня столу, бо в нас це взагалі то проблема. Хтось таке практикував?
|
| |
| |
| privalovandg | Дата: Ср, 14.07.21, 15:20 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Коли донька пішла до школи ми клали на стіл кусок спеціального пластику, але це було виключно для того щоб стіл не бруднився пастою, та й чого гріха таїти - щоб дитина не шкарябала ножицями поверхню.
|
| |
| |
| ekaterina_suhova11 | Дата: Ср, 14.07.21, 15:21 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Тобто все ж таки щось підкладали, але це було виключно з утилітарними цілями. Не знаю може дійсно кусок пластику покласти, бо в нас теж дуже шкидко стіл починає нагадувати сміттєзвалщще з плямами фарб і чорнил з ручок.
|
| |
| |
| marina_kovalchik | Дата: Ср, 14.07.21, 15:24 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Мабуnь це загальна проблема батьків в яких ростуть учні ), як би ти не привчав дитину до чистоти але робочий стіл завжди буде брудним та захаращений виключно потрібними речами. А щодо підкладок для письма, то скажу, що річь корисна з нею робочий зошит не ковзає по столу, особливо якщо поверхня полірована. Подивіться на сайті Офіс Центр, там є недорогі підкладки s взагалs шкільні канцтоварі якісні - https://office-centre.com.ua/catalog....stovari
|
| |
| |