| tania21kalinichenko | Дата: Пн, 12.07.21, 11:44 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Здравствуйте. А что вообще происходит? Чисто случайно узнала, что всех тех, у кого есть долги в банках и мини кредитах, то будут автоматически снимать сумму из заработной платы? Это правда? Где можно посмотреть новости по поводу этой темы.
|
| |
| |
| theohernandezwriter | Дата: Ср, 12.03.25, 17:48 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Важливість новин у наш час важко переоцінити, та разом з цим, не треба забувати про те, що кожен з нас повинен мати якісне джерело інформації. Саме завдяки якісному новинному порталу, ми можемо завжди перебувати в інформаційному просторі, що вкрай важливо сьогодні. Мені відверто пощастило, що я зміг знайти новинний портал techiteasy.org.ua, котрий своєю працею та підходом до написання новин, зміг занурити мене в інформаційний просторі. З їх допомогою, я зовсім нещодавно прочитав дуже класний матеріал в якому штучний інтелект розрахував, скільки потрібно українським пенсіонерам для гідного життя https://techiteasy.org.ua/2024....zhyttia, що дуже і дуже круто, бо всім було цікаво, чи є зрушення та покращення ситації на фоні таких змін та нововедень. Як показує практика, зміни дали свої плоди, і ми вже можемо побачити неаби які зрушення, але це тільки початок, ще багато роботи потрібно виконати. Загалом, я дуже задоволений тим, що можу дізнаватися про такі важливі та актуальні новини в будь який момент.
|
| |
| |