Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
английский язык
shitДата: Ср, 28.04.21, 11:41 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Скажите пожалуйста, а Сложно ли вообще выучить английский язык? А то я сам планирую начать, но боюсь что у меня ничего не получится.

kvaesovДата: Ср, 28.04.21, 14:08 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Ну смотря какие у вас способности к языкам, так-то выучить английский вполне реально каждому я думаю. Важно чтобы и учителя ещё были хорошие.

satrinskayaДата: Ср, 28.04.21, 17:29 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Да это Вы прям в точку сказали, Главное чтобы учить английский у грамотных учителей. В этом плане советую частную школу https://atlanticschool.org где преподают английский.

mashenberdДата: Чт, 20.01.22, 11:54 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
Выучить английский может каждый, главное желание и нормальные преподаватели. На счет учителей то они есть в этой https://americanenglish.ua/ru/ языковой школе (лучшие в стране, а также там преподают носители языка). Ну а вот с желанием то это уже вы должны сами разобраться. Если найдете мотивацию чтобы учиться или хотя бы пойти на первое занятие - то будет с вас толк.

borislevitskiy52Дата: Сб, 09.11.24, 20:37 | Повідомлення # 5
Новеньке

Нагороди:
Я тільки почав вивчати англійську, і не знаю, з чого почати читати, щоб не було складно. Я хочу щось цікаве, але не занадто важке. Чи є у когось поради?

TeflonДата: Сб, 09.11.24, 20:41 | Повідомлення # 6
Новеньке

Нагороди:
О, це класне питання! Рекомендую почати з адаптованих книг для початківців, такі є книжки https://www.britishbook.ua/ в Бритішбук. Вони адаптовані для тих, хто тільки починає, тобто текст буде простим, але цікавим. Наприклад, можеш спробувати класичні твори, але у спрощеному варіанті, щоб не втратити мотивацію. Дуже класно також, коли є ілюстрації — це додає контексту та допомагає розуміти зміст без перекладів.

boykoveronika2Дата: Сб, 16.11.24, 07:26 | Повідомлення # 7
Новеньке

Нагороди:
Навчання англійської мови з репетитором — це ефективний спосіб досягнення швидких результатів. Розкажіть репетитору, чого саме ви хочете досягти. Поліпшення розмовної англійської. Підготовка до іспитів (IELTS, TOEFL, ЗНО). Англійська для роботи, подорожей чи спеціальної мети (бізнес, медицина). Покращення граматики чи збагачення словникового запасу.  Найкращі репетитори на сайті legko-v-uchebe  Де знайти репетитора англійської мови

boykoveronika2Дата: Сб, 16.11.24, 07:31 | Повідомлення # 8
Новеньке

Нагороди:
Оговоріть методику навчання. Комунікативний підхід: максимальний акцент на розмовну практику. Систематичне вивчення граматики: якщо потрібно закріпити базу. Практика за реальними сценаріями: обговорення новин, симуляція співбесіди тощо. Навчання з репетитором дає змогу отримати підтримку, виправлення помилок та індивідуальний підхід.  Найкращі репетитори на сайті only-student  Уроки англійської мови репетитором на only-student

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.147.82.22
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825