|
Посадка для огорода
|
|
| recingx | Дата: Ср, 21.04.21, 11:49 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Подскажите, где можно посмотреть и приобрести посадку для огорода?
|
| |
| |
| mun-t | Дата: Ср, 21.04.21, 18:25 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Хоча варіантів багато, пораджу вам магазин в якому можна купити Фітал 1000 мл https://agrostos.com/uk/product/fital-1000-ml/ і іншу продукцію. В них присутній великий вибір і по гарній ціні.
|
| |
| |
| recingx | Дата: Чт, 22.04.21, 09:59 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Может присутствует еще информация в отношении того, где можно посмотреть продукты?
|
| |
| |
| derjabina25 | Дата: Пт, 23.04.21, 12:44 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| и я ищу подскажите
|
| |
| |
| zayaaros | Дата: Ср, 20.08.25, 06:10 | Повідомлення # 5 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Якщо шукаєте надійне місце для покупки насіння чи розсади, то раджу звертати увагу лише на перевірені джерела. Дуже часто на ринках можна натрапити на підробки або неякісний матеріал, який потім дає слабкі сходи й розчаровує врожаєм. Наприклад, коли я обирав насіння для свого городу, важливо було знайти такі сорти й гібриди, які підходять саме для нашого клімату та мають стійкість до хвороб. Минулого сезону я вирощував Томат Наргіза – чудовий гібрид, який дав рясний урожай і показав відмінну стійкість. Насіння я купував у професійному агромаркеті Pomidorka. Там широкий асортимент, і можна знайти не лише популярні сорти, а й рідкісні цікаві варіанти. Крім того, мені дуже сподобалося, що в цьому магазині дають корисні поради щодо посіву та догляду – це значно полегшує роботу, особливо якщо вирощуєш нові для себе культури. Тому якщо хочете отримати якісний посадковий матеріал для огороду, рекомендую обирати саме спеціалізовані магазини, а не випадкових продавців. Це економить час, сили і, зрештою, дає набагато кращий результат.
|
| |
| |