Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Товары для туризма
malikoffdima37Дата: Сб, 27.03.21, 14:59 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Планируем в мае пойти в поход с нашими друзьями и со своей 5-летней дочерью. Собираемся не очень далеко, так что подумал, что это хорошая идея. Как раз сейчас я ищу проверенный магазин, где можно было бы купить небольшой, но удобный рюкзак для дочери. Хотелось бы, чтобы там была ортопедическая спинка. Может, знаете места, где можно купить что-то подобное? А то вроде неплохой выбор в этом магазине terraincognita.com.ua Как вам идея? Брать, или поискать еще где-то?

alexsenelnikovДата: Пт, 05.11.21, 23:43 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Думаю, что каждый турист и путешественник должен знать какую значимую роль играет фонарик в походе. Я заказывал себе в этом магазине https://palatka.com.ua/turizm-....r-fenix который специализируется на кемпинговой продукции. Взял себе налобный фонарик, который дает свободу рукам и можно сделать любые движения, при этом он хорошо и ярко светит, мне нравится и вам советую.

inarozhkova1989Дата: Сб, 21.01.23, 23:10 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Доброї всім ночі. У чоловіка скоро день народження, мені хочеться йому подарувати намет. Як ви вважаєте йому сподобаеється?

ulijaykolova96Дата: Сб, 21.01.23, 23:22 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
Конешно сподобається! Чому вагаєтеся? Шукайте в інтернеті, читайте відгуки

mashunya_2019Дата: Сб, 21.01.23, 23:45 | Повідомлення # 5
Новеньке

Нагороди:
Це буде гарний та корисний подарунок, звичайно йому сподобається, можете навіть не перейматися з цього приводу. До речі, є класні намети на офіційному сайті Novotent, тут можна будь-які купити палатки https://novotent.com.ua в них дуже великий асортимент, весь товар якісний. Мій чоловік собі брав на цьому сайті намет, якісний, простий у використанні та просторий, розрахована на трьох осіб. Доставили швидко і хороша ціна.

rittiukiaДата: Чт, 26.01.23, 17:46 | Повідомлення # 6
Новеньке

Нагороди:
Подскажите, а какие спальные мешки стоит рассматривать?

payulassДата: Чт, 26.01.23, 23:01 | Повідомлення # 7
Новеньке

Нагороди:
Цитата rittiukia ()
Подскажите, а какие спальные мешки стоит рассматривать?

Очень классные по качеству спальные мешки Tramp https://lodka5.com.ua/spalnye-meshki/spalnyk-brand-tramp/ мы купили в этом магазине "Лодка5" от этого бренда отличные модели, и очень ими довольны. Когда будете выбирать, обратите внимание на спальники типа кокон, они очень удобные и теплые. Мне такие больше всех нравятся.

vp672932Дата: Вт, 17.10.23, 22:40 | Повідомлення # 8
Новеньке

Нагороди:
Так як я досить часто ходжу в походи з друзями в гори, я вирішив придбати тактичний ліхтар в інтернет-магазині https://fonar.net.ua/ua/catalog/takticheskie-fonari . Порівнявши технічні характеристики у кількох відповідних варіантів, я вирішив замовити в цьому магазині ліхтар Police X71-HP50 CREE XHP50. І хочу зауважити, що його покупкою цілком задоволений. Для моїх завдань він підійшов просто ідеально.

kravecaleksandr930Дата: Пн, 26.02.24, 17:09 | Повідомлення # 9
Новеньке

Нагороди:
Доброго дня! Якщо ви шукаєте спальний мішок для ваших пригод у природі або туристичних походів, раджу звернутися до інтернет-магазину Stok.top. Там я не лише придбав спальний мішок, але й килимок каремат книжка для пікніка та туризму. Цей килимок виготовлений з водовідштовхувальної синтетичної тканини та має високі термоізоляційні властивості завдяки еластичному пінополіетилену з дрібною повітряною порою. Його зручно складати та переносити завдяки двом ручкам та фіксуючому ременю. Він ідеально підходить для відпочинку під час пікніків чи нічного перебування в полі. Зверніться до https://stok.top/turizm/kilimki-turistichni-ta-sidushki та знайдіть найкращий варіант для своїх потреб!

rokkibolbiДата: Пт, 08.08.25, 08:41 | Повідомлення # 10
Новеньке

Нагороди:
Плануєте подорож до Іспанії? У нашому блозі ми розповімо про найкрасивіші Іспанія міста біля моря, де поєднується чудовий пляжний відпочинок із багатою культурою та смачною кухнею. Дізнайтеся, куди поїхати, щоб насолодитися морем, сонцем і атмосферою справжньої Іспанії!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.33
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825