|
Яка штукатурка стін краще?
|
|
| OksiK | Дата: Вт, 09.03.21, 11:35 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Підкажіть, яка штукатуркастін всередині будинку з газобетонних блоків краще. Роботи будуть проводитися в травні, взимку будинок не буде опалюватися. Товщина шару 2-3 см місцями 5))). Читала на форумах, що краще проводити штукатурку стін піщано-цементною сумішшю. Вона більш надійна в подальшій експлуатації і не боїться перепаду температур. Але з нею працювати складніше і дорожче робота. Робітники, які пропонуютьпослуги з штукатурки стін, рекомендують зробити це гіпсовою штукатуркою. Стверджують, що це швидко і якісно буде. Але я все ж побоююся, що після зими штукатурка на основі гіпсу може відійти від стіни. Як бути, яка штукатурка стін краще?
|
| |
| |
| alvianghontsa74 | Дата: Вт, 09.03.21, 11:39 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Ось, почитайте, якимисумішами проводиться штукатурка стін на сайті Побудуй. Штукатурити стіни піщано-цементною сумішшю просто так, без додавання, наприклад,плиткового клею, не вийде. Якщо вже робити, так, то тільки призначеними для цього штукатурними розчинами на цементній основі. Питання тільки - в яких приміщеннях і для яких цілей.Якщо приміщення вологе,тільки штукатурка на цементній основі, якщо звичайне житлове - гіпсом цілком виправдано. Правда особисто я для зниження витрат порадив би використовувати машинну штукатурку. Щодо відвалиться післязими - якщо обштукатурити будинок в травні при допустимих температурах без різких перепадів в процесі висихання матеріалу, при цьому технологія не буде порушена, грунтовки правильні використовувати, то нічого з Вашої штукатуркою не трапиться.
Повідомлення відредагував alvianghontsa74 - Вт, 09.03.21, 11:44 |
| |
| |
| valet | Дата: Пт, 24.02.23, 13:30 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| з власного досвіду можемо впевнено сказати що краще на стіни замовляти нанесення саме венеціанської декоративної штукатурки яку ми самі замовляли від компанії "Декор+" http://decor-plus.kiev.ua/uk/venecianska-shtukaturka/ і тут дійсно вам спеціалісти допоможуть з вибором та Підскажіть як правильно І що саме потрібно наносити саме на ваші стіни у вашому будинку
|
| |
| |
| megankliry | Дата: Ср, 05.02.25, 15:21 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Як на мене, то машинна штукатурка Дніпро точно буде найкращим варіантом для вас. Я співпрацювала з компанією «Osnova» , вони мають великий досвід роботи. Все зробили якісно , професійно , без затримок в роботі. Результатом я була повністю задоволена , і головне, обійшлось все недорого. Вони зможуть вам допомогти в ремонті , це точно.
|
| |
| |