|
Цветы в Одессе
|
|
| fominalea | Дата: Пт, 28.12.18, 21:51 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Хочу сделать подарок своей близкой подруге, к сожалению я сейчас не могу приехать в Одессу, подскажите хороший магазин с доставкой на дом
|
| |
| |
| pypi | Дата: Пт, 28.12.18, 23:26 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Тоже послушаю, в Одессе сестра живет, надо бы ее поздравить.
|
| |
| |
| prostoart93 | Дата: Сб, 29.12.18, 18:58 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Вам нужен этот магазин. у них огромный выбор букетов, я своей девушке не раз заказывал когда не мог приехать с командировки) У них очень быстрая и удобная курьерская доставка цветов в Одессе https://lacharme.com.ua/dostavka-cvetov-odessa . Главное обговорить все детали, если чего то вдруг не будет в наличии. с вами свяжутся и предложат интересные варианты, которые более близки к вашему)
|
| |
| |
| seniornikuli2017 | Дата: Чт, 10.01.19, 19:27 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Цветы это очень неплохой вариант
|
| |
| |
| kraudmarketing94 | Дата: Нд, 17.02.19, 22:40 | Повідомлення # 5 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Ага и не гвоорите.
|
| |
| |
| HzBoy | Дата: Пт, 28.02.20, 20:03 | Повідомлення # 6 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Хочу одній дівчині піони подарувати, вона десь писали в Фейсбуці, що їх любить, але не знаю чи модно їх зараз дарувати взагалі чи ні? Хто що скаже з цього приводу? І де піони можна у Львові купити
|
| |
| |
| urbino | Дата: Сб, 29.02.20, 20:23 | Повідомлення # 7 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Цитата HzBoy (  ) Хочу одній дівчині піони подарувати, вона десь писали в Фейсбуці, що їх любить, але не знаю чи модно їх зараз дарувати взагалі чи ні? Хто що скаже з цього приводу? І де піони можна у Львові купити Та чому ж не модно, модно їх дарувати. Звичайно більшість людей їх не сприймає як справжній квіти, бо ці квіти в нас ростуть багато де, особливо бабусі їх люблять вирощувати. Тому це квітка городів і садів на ділянках, в нашому уявленні, а не квіткових в магазині. Такий факт мене дуже сильно засмучує,бо квіти дуже гарні. Насправді це універсальна квітка і її взагалі можна дарувати на будь які події і свята. Інода піони можуть входити до складу якихось квіткових композицій, особливо з трояндами вони гарно дивляться. Тому якщо ви подаруєте букет з піонами, я думаю ви принаймні будете оригінальними, бо в нас всі зазвичай дарують лише троянди. Не думайте що піони лише є одного сорту і декількох кольорів як у бабусь: білі та червоні. Насправді їх дуже багато. Наприклад є півонії Cloudy Sky, в них дуже гарний біло-голубий колір. У Львові є можна в цьому квітковому інтернет-магазині придбати https://kvitna.ua/collection/bouquets-of-peonies Піони це дійсно гарна ідея

|
| |
| |