Просто флуд
|
|
Skydoll | Дата: Ср, 09.04.08, 19:19 | Повідомлення # 226 |
|
Невгамовне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| И?
|
|
| |
Rain | Дата: Пн, 05.05.08, 23:08 | Повідомлення # 227 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| допоможіть хто може!!! підкажіть шо робити в мене комп тупо висне і видає звук, ніби він вимкнувся, хоча на екрані залишається зображення і так висить, зелена лампочка світиться....і все це стається іноді навіть тільки після увімкнення компа - тобто я його нічим не завантажую - а таке відчуття ніби він тужиться на всі 100% порадьте що небудь - я вже перевстановив Вінду - нічого не допомогло - віруса не знаходжу (НОД32)
|
|
| |
|
Rain | Дата: Вт, 06.05.08, 15:25 | Повідомлення # 229 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| сорі - не знайшов відповідної теми, побоявся оффтопу
|
|
| |
andrew | Дата: Вт, 06.05.08, 20:14 | Повідомлення # 230 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| ти толком просто поясни
|
|
| |
Rain | Дата: Вт, 06.05.08, 22:22 | Повідомлення # 231 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| вова_фх порадив я так і зробив: вимкнув комп, витягнув оперативку, протер її гумкою всі доріжки, вже не зависає але зараз дуже дивна тормознутість - в чому проявляється - мишка рухається стібками, а не плавно, відео показує стібками і звук теж стібками процесор начебто не завантажений - отакі справи - Павло каже, шо шось з нашою відяхою.. вова_фх ще підозрює, що справав в блоці живлення (це коли я казав, що комп просто так зависає, жорсткий диск дає звук ніби він виключився, а його лампочка горить і не згасає, і навіть не миготить)
|
|
| |
Skydoll | Дата: Чт, 08.05.08, 14:05 | Повідомлення # 232 |
|
Невгамовне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| А мож оператифка на видеокарте полетела, ты СЕРЬЁЗНЫЕ игры пробовал запускать????
|
|
| |
Rain | Дата: Чт, 08.05.08, 19:07 | Повідомлення # 233 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| оперативка на відеокарті? ....треба спробувати позапускати серйозні ігри - але сенсу немає.......якщо я запускаю Вов і в мене так тормозить, ніби я паралельно качаю 3 фільми з нету і рендерую машину в Автокаді - Одночасно (ну це нонсенс для мого компа -він би вже висів - але саме це власне і відбувається), при тому, що ще 2 тижні тому все було стабільно і добре - і тут раптово просто допоможіть - я люблю надійність )))Додано (08.05.2008, 19:07) --------------------------------------------- спробував під"єднати свій гард до чужого компа - запустив з нього ВоВ - все працює в нормі, потім під"єднав його як мастер (навіть запустився) все одно працює нормально приніс додому - та ж сама ситуаці, що була - страшенно тормозить, навіть Віндовс дуже довго завантажується, при чому помітив, що комп став дуже тихенько працювати - не шумить взагалі, кулер неначебто крутиться повільніше ніж колись... спробував поміняти шлейф, що вів до гарда - не допомогло...
|
|
| |
andrew | Дата: Чт, 08.05.08, 19:37 | Повідомлення # 234 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| підстав іншу відяшку
|
|
| |
|
Life | Дата: Чт, 08.05.08, 20:38 | Повідомлення # 236 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
|
|
|
| |
Rain | Дата: Пт, 09.05.08, 10:24 | Повідомлення # 237 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| andrew, не впевнений, що справа у відяшці....так як звук теж безбожно глюканить - якщо поглянути на це в комплексі, то можливо щось з материнкою? все таки звукова карта в мене інтегрована... з другого боку, кулер дуже тихо і повільно обертається, можливо тут недостатньо живлення з боку Блоку Живлення? йоу ))) ну якщо БЖ я ще зможу взяти в когось перевірити, то з відяхою більший напряг
|
|
| |
andrew | Дата: Пт, 09.05.08, 12:08 | Повідомлення # 238 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| одним словом займайся підстановкою, і по чуть-чуть виясниш "хто є ху" (who is who)
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 09.05.08, 14:06 | Повідомлення # 239 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| е шо ви тут робите ? тут флудити треба, а не глобальні проблеми вирішувати Флуд, флуд, флуд, ..., флууууууддддддддд...
Йа Айтішко
|
|
| |
|