Просто флуд
| |
kitpes | Дата: Пт, 18.01.08, 20:53 | Повідомлення # 136 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) А хто чим цікавиться от я , дивоно мені зараз, але колись любила читати поезію і прозу невідоої молоді...То був сайт називався Гоголівська академія Зараз думаю яка то романтична і чуттєва я було..так щиро співпереживала...Зараз згадую я там шукала тої знаєте як в таких старих англійських детиктивних фільмах - страху+романтики+героїзму... А ше люблю переглядати фотки з різних міроприємств які відбувалися...Думаю як класно чо я не пішла...тупняк егеж... Колись був такий чат http://smith.lviv.ua/ коли згадала його назву зразу глянула чи він э...ну він тепер знову є...Колись там було затишніше.... ну а в гуглі якшо настрій не дуже даю запити на слова Цікаво,Нудно, Коли тобі сумно, Мудрість, Дивина...ну і зазвичай нічого цікавого крім заголовок газет не знаходжу...тоді продовжую пошук слів Еротика, Любов, Кохання, Секс, Чоловіки , Жінки....але все одно ніц не допомагає...гаю час..а настрій не покращується... от так... на даному етап життя люблю дивитись kava.lviv.ua, Дзигу, EUobserver.com, ihl.org.ua, somebody's livejournal читати...і все таке...ну і сайти повязані з туризмом в франції мені теж дуже подобається...але якби я мала безкоштовний нет...тому останнє відпадає(
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| | |
wip2 | Дата: Сб, 19.01.08, 11:17 | Повідомлення # 138 |
Нагороди:
| подивилпсь kitpes, усі ті сайти шо ти дивишся...сайт дзиги я й сама постійно відвідую, але в ньому не дуж багато інформації....а от кава рулить)) я тепер сама буду читати... а загалом я читаю компутерні новини в інтернеті бо такі можна прочитати в газеті)
|
|
| |
Rain | Дата: Чт, 24.01.08, 13:18 | Повідомлення # 139 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| хто знає, які обов"язки першого дружби на весіллі?
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 24.01.08, 14:18 | Повідомлення # 140 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| ну точно знаю шо він має в церкві тримати корону ( саме складне зі всіх обов'язків )
Йа Айтішко
|
|
| |
Shooric | Дата: Чт, 24.01.08, 16:35 | Повідомлення # 141 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (Rain) хто знає, які обов"язки першого дружби на весіллі? набухатися і переспати з першою дружкою
Потеряв надежду мы обретаем свободу
|
|
| |
wip2 | Дата: Чт, 24.01.08, 17:03 | Повідомлення # 142 |
Нагороди:
| чуєш) ти шо одружуватись зібрався?)))) чи ти дружбою став?
|
|
| |
wip2 | Дата: Чт, 24.01.08, 17:43 | Повідомлення # 143 |
Нагороди:
| я купила собі морську свинку...(хлопчик) пропоную допомогти мені) дати йому якесь кльове ім'я
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 24.01.08, 17:51 | Повідомлення # 144 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Shooric) набухатися і переспати з першою дружкою Ну про цей обовязок я думаю він і сам знав, про цей обовязок знають всі ( мені так здається )
Йа Айтішко
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 24.01.08, 17:52 | Повідомлення # 145 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| а ще згадав, перший дружба їздить разом з молодим розвозить запрошення на весілля ( і п'є замість нього щоб молодий міг запрошувати, а не булькотіти щось п'яне і не розумне )
Йа Айтішко
|
|
| |
kitpes | Дата: Пт, 25.01.08, 10:03 | Повідомлення # 146 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| свинку можна назвати Пупсик))) або Свинь))) бо свиня жін роду, а в тебе ж хлопчик тому Свинь)))
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
Rain | Дата: Пт, 25.01.08, 11:30 | Повідомлення # 147 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| я думаю, шо переспати з дружкою - не є обов"язком, а розбещеністю і повною деморалізованістю може хоч раз в житті подумати головою, а не головкою? подумати як на це ставиться перша дружка врешті-решт? бухати і руйнувати себе, не відповідати за свої вчинки, не контролювати себе - заради того, шоб почути від когось потім "о, васа, сишиш, отой тіп рєальна мужик - так тоді набухався".......а через 5 років цироз печінки - а згодом звикання і алкоголізм ...тоді в тебе народжується дитина "па зальоту" від першої дружки... ...в дитини хронічна кволість, захворювання судин і печінки, замість шлункового соку виділяється оцтова кислота, бо спосіб життя вівся в бухому стані, а дитинку зачали теж в бухому стані... ...далі...дитина вчиться в школі погано...бо вдома постійний напряг - татко приходить постійно п"яний і бушує, б"є маму і дитинку...мама посуті хвора на голову...від постійних стусанів татка по голові, від того, шо вся домашня господарка (чи вона є) тримається на ній - чоловік все витрачає на бухло з дразяками напівбомжами.....секс, вже за "доброю домашньою традицією" тільки набуханим-обриганим, більше схоже на гвалтування, коли п"яна голова нічого не щарить - ну так вже повелося ще з того часу як на весіллі в туалеті трахалися... ...виріс син...далі 2 варіанти - він обізлився на своїх батьків за своє дитинство - чорне і безпросвітнє, без трансформера, такого як в Максимка був, і безтої машинки на пульті, зате з бабаями в куті кімнати і, тепер вже, у власній хворобливій дипресивній свідомості... ...так як кожна дитина має зразок на кого рівнятися, то її першими зразками є її ж батьки....в даному прикладі - не дуже гарні зразки... ...от він буде бухати, красти магнітофончики, трудитися, трахати всіх своїх "подружок-на-одну-ніч" ...не любити - він не зможе... ...він вже сильний, вже татко його більше не зможе бити, тому він його вижене на двір і татко стане бомжом і помре одного зимового ранку, заснувши п"яним і обісцяним в сусідньому підвалі...труп знайдуть без вух і очей, які з"їли дворняшки і ворони... ...а хлопець буде набухуватись з горя, шо в нього тепер таке життя і він ніочго не може змінити, і бухим піде зривати злість на комусь, получить ножем під ребро - і помре... а колись це був дитина першого дружби, який набухався і переспав з першою дружкою... я не бухаю і не п"ю взагалі і пива теж, і вина теж, і мене не цікавлять їхні цілющі здібності я не закликаю вас не бухати я тільки прошу, шоб ви такого не писали, ніби це весь сенс життя і розвага в будь-якій ситуації може спробувати розвеселитися і розвеселити дівчину кумедними анегдотам, танцями до 7 поту і мокрих трусів, шоб в неї закрутилась голова від обертів, може розважатись, граючи з друзями басетбол (а не бухати) і ходити на природу пограти в активні ігрни, або просто лежати на лежаку і попивати томатний сік, грати волейбол і робити масаж? і все це без бухла
|
|
| |
Rain | Дата: Пт, 25.01.08, 11:38 | Повідомлення # 148 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| імена для морської свинки можуть бути: Чік, Льоньчик, Фунтик
|
|
| | |
wip2 | Дата: Пт, 25.01.08, 13:27 | Повідомлення # 150 |
Нагороди:
| а в мене дома його називають кузя) рейн ну ти написав...бє...хоча правда....
|
|
| |
|
|
|
|
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 18.117.91.170
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|