Будівництво споруд
|
|
alexandergoguadze | Дата: Сб, 01.08.20, 14:20 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
|
Шукали перевірену і відповідальну будівельну компанію в Україні? Представляємо Вашій увазі «РАТЬ»! Ми охопили широкий спектр можливостей в сфері будівництва, ремонту, фундаментних робіт і супутніх послуг. Розглянемо наші пропозиції докладніше. Серед них - будівництво логістичних центрів, біогазових станцій, торгово-розважальних і адміністративних будівель і споруд. Також компанія «РАТЬ» пропонує ремонт, забезпечення хімічного захисту та гідроізоляцію для бетонних конструкцій. Наші досвідчені кваліфіковані фахівці забезпечать Вашим проектом повноцінний життєвий цикл: від концептуального планування і розробки завдань до монтажу, пуско-налагоджувальних робіт, здачі в експлуатацію і подальшої технічної підтримки клієнтів з найрізноманітніших питань. Також звертаємо увагу на пропозицію компанії «РАТЬ» по системам управління будівлями і приміщеннями, системам безпеки від відеоспостереження до контролю і управління доступом, систем управління комфортом і багатьом іншим. На сайті компанії Ви можете оцінити наші готові успішно здані проекти, серед яких - торгово-розважальний центр «Французький бульвар» і відділення «Нової пошти» в Харкові. Ми зводимо там, де інші не можуть, і робимо це в розрахунки нема на роки, а на десятиліття безпроблемної експлуатації.
Будівництво споруд під ключ.
|
|
| |
Oleg0647 | Дата: Пн, 29.05.23, 14:26 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Підкажіть куди можна звернутися із питання будівництва промислової будівлі?
|
|
| |
anasteishafurmanova | Дата: Ср, 31.05.23, 10:13 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Будівництвом об'єктів різного типу та призначення займається генпідрядна компанія Viton https://viton.ua/ua Працюють вони по всій Україні, Ви можете залишити заявку т отримати консультацію із пиання будівництва промислової будівлі. Всі роботи починаючи із оформлення документів фахівці компанії беруть на себе. Проекти вони виконують будь-якої складності з урахування всіх побажань клієнтів.
|
|
| |
la2217596 | Дата: Нд, 15.12.24, 17:42 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Зараз мене цікавить торкретування сухе, але які компанії можуть надати послуги у Києві, порадьте?
|
|
| |
HzBoy | Дата: Нд, 15.12.24, 17:43 | Повідомлення # 5 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Як власник невеликого виробничого приміщення, я довго шукав рішення для ремонту стін, які почали руйнуватися. Обрав сухе торкретування в Києві, а для виконання робіт звернувся до компанії «Київградосервіс». Я був приємно здивований швидкістю та якістю виконання замовлення. Торкретування дозволило не лише укріпити стіни, а й забезпечити їх довговічність. Особливо хочу підкреслити, що завдяки використанню цього методу можна досягти ідеальної адгезії навіть на нерівних поверхнях. Ціни від «Київградосервіс» дуже конкурентні, і це суттєва перевага для підприємців. Додатковим бонусом стала гарантія на виконані роботи, що рідко пропонують інші компанії. Результат чудовий — приміщення виглядає як нове, і я впевнений у його надійності на довгі роки.
|
|
| |