Лист св. Миколаю
| |
avar | Дата: Сб, 22.11.08, 10:02 | Повідомлення # 1 |
|
Невгамовне
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Давайти згадаємо дитинство і довжелезні листи кривим почерком, у яких ми просили Миколая трансформери, мандаринки, цукорки... А він приносив шапочки і рукавички. Це тому що пошта працювала погано. А зараз інтернет дає нам шанс отримати те, що ми хочемо. Залишайте пости для Миколая. Думаю він знає про існування нашого сайту і почитає ці побажання. Комусь обов"язково пощастить PS: Сподіваюся що тут будуть не обговорення чужих листів, а свої листи до св. Миколая
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
Повідомлення відредагував avar - Нд, 23.11.08, 00:30 |
|
| |
avar | Дата: Сб, 22.11.08, 10:14 | Повідомлення # 2 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Св. Миколаю. Увесь цей рік я був чемний (не вередував, не бився, добре вчився, не ображав дружину), тому сподіваюся що отримаю свій подарунок. Я хочу: 1) книжку по С++ Прата, бо та КаМаСутра, що я читаю на роботі мені вже набридла; 2) для дружини - чемного котика, який пісятиме не на коврик, а в лоточок ; 3) щоб робота розпочиналася не так рано (хто ж видумав йти на роботу на 8 ранку?); 4) кульок мандаринок і кільо праників; 5) для всіх - щоб минула економічна криза і (1 гривня == 5 доларам) == true
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
Повідомлення відредагував avar - Сб, 22.11.08, 23:58 |
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 22.11.08, 19:11 | Повідомлення # 3 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Св.Миколаю, я був увесь рік нечемний, образив кучу "хороших" людей, не зробив нічого корисного чи взагалі хорошого. Всіх розчарував, кинув і зрадив тому мені крім різок мабуть нічого не положено Тому попросю мені порцію різок помощніше
|
|
| | |
Brand | Дата: Сб, 22.11.08, 21:45 | Повідомлення # 5 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| А як і Mysterio був не чемний і не маю цьому виправдання. Тому прошу: 1. Різочок ( але не дуже багато ) 2. Китки в Дійснейленд ( для мене, мами і татка ) А саме головне я б дуже хотів Мозок, дуже важко без нього жити в цьому світі, мабуть, тому я і був не чемний.
Йа Айтішко
|
|
| | | |
prima | Дата: Нд, 23.11.08, 11:57 | Повідомлення # 8 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Дорогий Миколаю, Точно не наю чи був я чемний, але всерівно хочу..... хз...... Nokia 5320 Xpress Musik і ноут всерівно який, але шоб був матьорий))) Ну от певно все шо я хочу, якшо ше шось згадаю, то допишу)) Якшо буде час, то може забіжи до мене і принеси хоч це))
Я вконтакті
Повідомлення відредагував prima - Нд, 23.11.08, 14:17 |
|
| |
osmos | Дата: Нд, 23.11.08, 23:55 | Повідомлення # 9 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| ну в такому разі мені вже надоїло переписувати цей іпаний лист бо те що я пишу - це не те що я хочу.насправді я хочу трохи відпочити. надоїли мені ті всі навчання. хочу розважитись і відірватись на повну. отже я хочу: віллу на Канарах, червоне спортивне ламборджіні, бабла, так трохи, десь під 2 лімона))) мені хватить. потім - золоту рибку щоб виконувала всі бажання. А всього чого ти мені не принесеш зробить рибка. ну наперед дякую))))
|
|
| |
Inga | Дата: Пн, 24.11.08, 00:32 | Повідомлення # 10 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Дорогий Святий Миколай!!! Я вже давно втомилась бути чемною... Я багато кому зробила боляче в цьому році і принесла розчарування... І взагалі, хочу відпочити... Так як поїздка в Чехію на Різдво накрилась, то пошли мені хороший відпочинок з коханим в Україні, десь подалі від свекрухи і універу, бажано, щоб телефон там не ловив. А ще пошли мені пару хороших друзів, бо в цьому Львові іноді нема до кого подзвонити. А ще я хочу, щоб всі мене пробачили за все погане, що я зробила...
|
|
| | |
Val-Amart | Дата: Вт, 25.11.08, 20:23 | Повідомлення # 12 |
|
Говорун
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Дорогой Николай! Помоги мне стать надежным человеком, пожалуйста
|
|
| |
Вікуся | Дата: Сб, 29.11.08, 20:30 | Повідомлення # 13 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Св.Миколай!Я була чемна весь рік(здається...).Я дуже хочу 1)Зустрічатися з класним хлопцем 2)Маленьку сестричку(великої з мене досить)) 3)Новий мобільний 4)Отримати ноутбук 5)Почати вчити уроки(упс...) 6)Хочу,щоб Веб-Інфо назавжди залишився найприкольнішим сайтом Ну поки це все... P.S:ретельно вивчи всі пункти!Якщо я не отримую тещо хочу,я стаю дуже зла))) Твоя Вікуся)
|
|
| |
Zu | Дата: Нд, 30.11.08, 21:11 | Повідомлення # 14 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Хочу бригантину. Невелику. І щоб було декілька людей, готових відправитись невідомо-куди. Але я знаю, що була нечемна. Я виправлюсь!
|
|
| |
kitpes | Дата: Ср, 10.12.08, 11:12 | Повідомлення # 15 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Я тебе дуже Люблю Св.Миколая!! Я щороку бідна неспала, мила посуд з 18 на 19 грудня, лягала спати швидше, до 16 років невтрачала надію, що от от і я тебе застукаю, і тільки я задрімаю, вуаля, і я вже все як завжди пропустила... Всеодно, вірю в тебе ЩИРО!! Я б хотіла,щоб ти мені подарував шпиці, 8-9мм, але при тому не купляв їх, а просто десь знайшов кульочок, і на ньому записка:Для кітпес!!!від СВ.М. До Санта Клауса: Санта, я в тебе не вірю,але моя сестричка Маряночка в тебе вірить, подаруй їй шось... Дякую. п.с.приймаю подарунку на протязі року.
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
|
|
|
|
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.146.34.218
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|