Феномен "la Vista"
Windows Vista...
Її виходу чекали так довго... Та, як завжди, не обійшлося без неприємних дрібниць.
Чи не дивно, що у найпростішій (найдешевшій) версії нова "хвіртка" навіть не має іноваційного інтерфейсу "Аеро"?..
Кому необхідна операційна система, що гарантує на 10-20% нижчу ефективність у будь-якій грі?.. До того ж, помітьте, вибору вам не залишають. Адже нові ігри завжди використовують новий DirectX... котрий десятий... несумісний з усіма іншими "хвіртками"...
Microsoft, отямтесь...
Тепер щодо серйознішого.
Складається враження, що Microsoft панічно лякається повсебічної експансії Google. Двобій іде повсюди. Несумісність браузерів - навіть HTML-код "лисичка" та "віслюк" сприймають по-різному, в чому я й переконався на власних очах.
Саме так, адже Firefox виходить під егідою Google!
Соціальні мережі.
Блоггер давно не має собі рівних. Особливо, після купівлі сервісу корпорацією та наступного покращення. Але й тут "маленька й м'яка" корпорація погрожує MySpace...
Що тут казати, деякі розробки Google!Labs дійсно зручні, прості та креативні... й корисні будь-якому користувачу... але ж вони нерідко конкурують з платними(!) продуктами Майкрософт...
А пошук?.. Google! - краща пошукова система, але й тут згадується MSN.
---
Складається враження, що Майкрософт ненавидить досвідчених та розуміючих "справу" користувачів. Чим ще ви поясните таке спрощення всього можливого у Вісті?.. Відсутність постійних адміністраторських прав у користувача нової системи... Системні вимоги, що вимірюються загальними балами... (Дядечку, в мене балів у півтора рази більше!.. А в мене фізакселератор, дитинко...) Можливість підключення периферії з XboX360... І, найобурливіше, спроби створити один сервіс для ігор онлайн на манер XboXLive! Пробачте, та ПК завжди був багатофункційною, нерідко - робочою машиною...
Не варто робити з нього консоль.
джерело - http://www.lordproteus.org.ua/!posts/14