Понеслась 2, або перезавантаження
| |
Ramzis | Дата: Пт, 09.11.07, 23:17 | Повідомлення # 16 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Бо я повірив я її зустрів
|
|
| |
}{@Tske)R | Дата: Сб, 10.11.07, 12:19 | Повідомлення # 17 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Ramzis, Респект ! ! ! Вітаю ! ! ! І ще раз вітаю ! ! ! Але не забувай любов жестока.
|
|
| |
Ramzis | Дата: Сб, 10.11.07, 13:06 | Повідомлення # 18 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) Але не забувай любов жестока. Я вже переконався!!! В мене навіть було таке що найкращий друг на моє день народження рога поставив Добавлено (10.11.2007, 13:06) --------------------------------------------- І то "найкращий" друг з дитинства...!
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 10.11.07, 13:15 | Повідомлення # 19 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) І то "найкращий" друг з дитинства...! Мені знайоме таке відчуття...ууух...неприємно, але потім забувається.
|
|
| |
Ramzis | Дата: Сб, 10.11.07, 13:37 | Повідомлення # 20 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Справжня дружба - одна із тих речей, про які, як про гігантських морських змій, невідомо, чи є вони вигаданими, чи десь існують насправді (А. Шопенгауер).
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 10.11.07, 14:37 | Повідомлення # 21 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Справжня дружба- це те, чим не погордують, не вихваляться, а тихенько тішаться.Бути щирим у дружбі, не боятись осуду зі сторони інших, допомагати у скруті, не зраджувати-ось головне у дружбі! Це моя думка. ****** В мене підпис про дружбу до речі...Він означає:"Справжні друзі ніколи не помирають(Placebo)".
Повідомлення відредагував lomza_t - Сб, 10.11.07, 14:38 |
|
| |
Ramzis | Дата: Сб, 10.11.07, 15:36 | Повідомлення # 22 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Справжня дружба- це те, чим не погордують, не вихваляться, а тихенько тішаться.Бути щирим у дружбі, не боятись осуду зі сторони інших, допомагати у скруті, не зраджувати-ось головне у дружбі! Це моя думка. Шо правда то правда
|
|
| |
}{@Tske)R | Дата: Нд, 11.11.07, 00:52 | Повідомлення # 23 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Я вже переконався!!! В мене навіть було таке що найкращий друг на моє день народження рога поставив Дааа.... Не хочеться мати такого друга (ГАДА) Quote (Ramzis) І то "найкращий" друг з дитинства...! Інколи буває що вроді про людину знаєш все а в самому роді нічо. Не наступай на тіже граблі і інші теж. Любов свята і справжня дружба свята.
|
|
| |
Ramzis | Дата: Нд, 11.11.07, 02:03 | Повідомлення # 24 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Я думаю кожен з вас мене розуміє бо таке вже проходили так
|
|
| |
wip2 | Дата: Нд, 11.11.07, 09:58 | Повідомлення # 25 |
Нагороди:
| мені здається чим старша людина тим важче їй знайти свою любов... а загалом самий сприятливий вік то десь 17-20 років (на мою думку) саме тоді нам дах рве і ми чудимо неймовірні речі)
|
|
| | |
Ramzis | Дата: Пн, 12.11.07, 19:46 | Повідомлення # 27 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Любов — це чаклунство, це та близькість, коли покладеш людині руку на плече, візьмеш її за руку, торкнешся — і все! Розумієш, що це твоє, назавжди твоє, хоч що б там було…Закоханість і любов, пристрасть і любов, вони схожі, але вони різні. Розумієте? Закоханість — це прекрасно! Тут і радість, і щастя, і тривога, і пристрасть, і страх втратити людину, втратити все, і тисячі комплексів, і виснажлива думка: як бути? Що робити? Ти говориш неймовірні слова, яких ти ще ніколи не говорив, і тобі говорять такі ж слова, і ти віриш, відразу віриш, що вона такого нікому не говорила…Так хочеться побачити, побачити, більше нічого… Перевірити, переконатися, знову відчути те, що було… Де ти? Де ти?.. І ти перестаєш їсти, спати, нічого не чуєш. Ти як стріла — тятива спущена, ти летиш….Але це не все, хлопчики! Любов — це коли людина розуміє іншу, коли вона робить так, щоб порадувати і зробити щасливою іншу. Вона говорить: хочеш, я народжу тобі сина? Так, говориш ти без затримки, тому що тобі зрозуміло, що це має зробити лише вона. Любов — це коли нічого не соромно, нічого не страшно. Коли тебе не підведуть, не зрадять, коли вірять. Коли хочуть бути кращим, жити чистіше. Ось коли кажуть: що ж ти, така-сяка, запізнилась десь на десять хвилин. Де ти була? Це — не любов. Це — коли чекають без кінця: і годину, і рік, і більше, тому що знають і вірять, що людина все одно прийде… Замість того щоб шукати того, кого ти зможеш покохати, стань тим, кого можна покохати. Давай те, що ти хочеш отримати. Будь тим, що ти хочеш випробувати. Це найбільший секрет всього житт я. Будь тим, що ти шукаєш, і те, що ти шукаєш, знайде тебе. Всі шукають одне і теж. Тому не будь шукачем. Будь тим, що шукають інші. ВІДРЕДАГУАВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЧИТАЙТЕ НА ЗДОРОВ'Я
|
|
| |
}{@Tske)R | Дата: Пн, 12.11.07, 22:47 | Повідомлення # 28 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Ramzis, Гарно написано. ЧИСТА ПРАВДА. Любов це страшна річ.
|
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 13.11.07, 19:06 | Повідомлення # 29 |
Нагороди:
| а чого тобі дах рве?
|
|
| |
}{@Tske)R | Дата: Вт, 13.11.07, 22:14 | Повідомлення # 30 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| "Почему так часто бывает? любишь ты, но не любит он, ты ждешь встречи, но все напрасно, не в тебя он совсем влюблён, а порою соседский мальчишка дарит нежно тебе цветы, почему так часто бывает любит он,но не любишь ты?" Чому завжди так.......
|
|
| |
|
|
|
|
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 18.116.63.107
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|