Понеслась 2, або перезавантаження
|
|
Brand | Дата: Пт, 21.12.07, 15:41 | Повідомлення # 46 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| прикольно відредагуйте хтось там перед номером 5 треба поставити ентер
Йа Айтішко
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 21.12.07, 16:08 | Повідомлення # 47 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (Brand) відредагуйте хтось там перед номером 5 треба поставити ентер Ок, вже зробила.
|
|
| |
yura | Дата: Сб, 22.12.07, 12:01 | Повідомлення # 48 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Любов вимагає багато чим пожертвувати... своїми принципами... своєю амбітністю... Але коли є заради кого жити... це відчуття нічим не замінити!! Повністю з тобою згідний Andrew....Заради любові потрібно чимось жертвувати, а чим саме, ми самі вибираємо, в залежності від сили наших почуттів
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |
Brand | Дата: Сб, 22.12.07, 12:35 | Повідомлення # 49 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (yura) Повністю з тобою згідний Andrew....Заради любові потрібно чимось жертвувати, а чим саме, ми самі вибираємо, в залежності від сили наших почуттів сильно сказав, погоджуюсь
Йа Айтішко
|
|
| |
FASHUST | Дата: Сб, 22.12.07, 13:03 | Повідомлення # 50 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| ага
|
|
| |
wip2 | Дата: Сб, 22.12.07, 20:26 | Повідомлення # 51 |
Нагороди:
| і то всьо через мене... ги) а він багато чим пожертвував напевно...кальяном...водкою)(але думаю він до того багато її не пив)....або ше всякими каками)..залишилось тільки хороше))).... для хороших всьо хороше як то кажуть)
|
|
| |
}{@Tske)R | Дата: Сб, 22.12.07, 22:08 | Повідомлення # 52 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Аж страшно з кимось в шось серйозне залазити а то ще мені забороннять пиво, водку (хоча я їх рідко вживаю...(але як пити то пити)...з появою прав і машини) Оооо... про машину ще забороннять ганяти як псих (Може то даже було би на краще). І напевно таким спокійним життям.
|
|
| |
yura | Дата: Нд, 23.12.07, 00:20 | Повідомлення # 53 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| 2 }{@Tske)R, якщо Ви думаєш, що якщо Ви "з кимось в шось серйозне влізеш", то це означає, що Вам все заборонять ??? ЦЕ не правда, просто поставлять якийсь ліміт на пиво і горілку!!! Quote (}{@Tske)R) Оооо... про машину ще забороннять ганяти як псих Якщо це дійсно так, то в таку погоду - до першого стовба. Я в принципі любитель теж поганяти, але треба знати міру.....і пам"ятати, що це життя, і тут немає кнопки "Load game" & "Save game"
Повідомлення відредагував yura - Нд, 23.12.07, 01:09 |
|
| |
FASHUST | Дата: Пн, 24.12.07, 11:10 | Повідомлення # 54 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| класно сказав повністю підтримую
|
|
| |
}{@Tske)R | Дата: Пн, 24.12.07, 14:35 | Повідомлення # 55 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| yura, Що це я ще молодий я тут не якийсь пенсіонер звертайтесь до мене на ТИ а не на ВИ і це не тільки до тебе до ВСІХ ! ! ! Quote (yura) тут немає кнопки "Load game" & "Save game" Я ще розрізнняю реальність і віртуальність. Quote (FASHUST) в таку погоду - до першого стовба. В дечому по снігу даже краще. Quote (yura) ЦЕ не правда, просто поставлять якийсь ліміт на пиво і горілку!!! Я ці речі мало вживаю (майже кожного дня за баранкою) і ще на ці речі ліміт ставити.
Повідомлення відредагував }{@Tske)R - Пн, 24.12.07, 19:58 |
|
| |
FASHUST | Дата: Пн, 24.12.07, 15:02 | Повідомлення # 56 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| невезе так невезе
|
|
| |
Brand | Дата: Пн, 24.12.07, 15:13 | Повідомлення # 57 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) Я ще поки розрізнняю реальність і віртуальність. цікаве слово Quote (}{@Tske)R) Я ці речі мало вживаю (майже кожного дня за баранкою) і ще на ці речі ліміт ставити. значить не поставлять, так як є деколи такий момент в житті чоловіка коли треба випити і ніц з тим не зробиш
Йа Айтішко
|
|
| |
yura | Дата: Пн, 24.12.07, 15:20 | Повідомлення # 58 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) Що це я ще молодий я тут не якийсь пенсіонер звертайтесь до мене на ТИ Це не означає, що ТИ молодий, просто це форма ввічливості Quote (}{@Tske)R) Я ще поки розрізнняю реальність і віртуальність. Це мене дуже тішить Quote (}{@Tske)R) В дечому по снігу даже краще. Ага...краще стовпи ловляться Quote (}{@Tske)R) Я ці речі мало вживаю (майже кожного дня за баранкою) і ще на ці речі ліміт ставити. Як то кажуть: "Красота потребує жертв". Хочеш їздити - не вживай спиртного. Хіба маєш 100$ лишню
|
|
| |
FASHUST | Дата: Пн, 24.12.07, 15:29 | Повідомлення # 59 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| щоб підкупити гаі або розплатитись за догнаний тобою мерседес хоча за мерс 100 буде дуже мало
|
|
| |
}{@Tske)R | Дата: Пн, 24.12.07, 20:07 | Повідомлення # 60 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (FASHUST) Хочеш їздити - не вживай спиртного. Хіба маєш 100$ лишню Права забрати з гаї можна через пів року або рік і ще 200$. FASHUST, Я ще нікого не заципив і не погнув (і надіюсь такого не буде). А мене вже встигли догнати (Я не винуватий). ОБІДНО ! ! ! P.S. За баранкою неповних 4 місяці.)))))
Повідомлення відредагував }{@Tske)R - Пн, 24.12.07, 20:12 |
|
| |