| la2217596 | Дата: Пт, Вчора, 14:03 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Хочу провести чекап організму, але до терапевта вже хочу йти підготованим, які аналізи варто здати завчасно?
|
| |
| |
| HzBoy | Дата: Пт, Вчора, 14:06 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Розумію! Після декількох місяців втоми та бажання перевірити стан свого здоров’я вирішила зробити плановий чекап і здати загальний аналіз крові https://medilab.km.ua/zagalny....vatysya в Меді Лаб Плюс. Залишилася дуже задоволена рівнем обслуговування та тим, наскільки детально мені допомогли розібратися з результатами. У бланку були різні показники, такі як WBC, Hb, RBC, але завдяки спеціалістам я зрозуміла, що кожен із них має своє значення і оцінювати їх потрібно комплексно. Також мені розповіли, що означає підвищений MID (MXD) та чому важливо не робити висновки лише за одним показником без консультації. Дуже сподобалося, що в лабораторії приділяють увагу правильній підготовці перед аналізом, адже навіть прості правила можуть вплинути на точність результатів. Тут створені комфортні умови, швидко виконують дослідження та надають зрозумілу інформацію для пацієнтів. Тепер планую регулярно проходити профілактичні обстеження, адже своєчасний контроль здоров’я допомагає почуватися впевненіше.
|
| |
| |