|
Шукаю невропатолога у Новомосковську (м. Самар)
|
|
| kykanasliva | Дата: Нд, 03.08.25, 21:58 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Прошу вашої поради, оскільки ситуація трохи складна. Мені потрібно знайти гарного невропатолога у нашому місті, тобто у Новомосковську, бо у моєї дитини останнім часом з’явилися часті головні болі, і сімейний лікар рекомендував консультацію у профільного спеціаліста. Підкажіть, будь ласка, перевірені клініки або лікарів, до яких можна звернутися, бо дуже важливо знайти справді досвідченого фахівця.
|
| |
| |
| edvardjila | Дата: Пн, 04.08.25, 15:41 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Можу порекомендувати Медичний центр AlefClinicPlus, де приймає кваліфікований невропатолог у Новомосковську (м. Самар) https://alefclinicplus.com/nevropatolog . Особисто звертався до цього спеціаліста із запамороченнями та болями у спині. Дуже сподобалось, що лікар уважно вислухав всі мої скарги, призначив додаткові обстеження, і вже після першого прийому я отримав детальний план лікування. У цій клініці сучасне обладнання, чисто, адміністратори завжди допоможуть із записом на зручний для вас час. Рекомендую звернутися саме туди, якщо потрібна консультація невропатолога для дорослих чи дітей, бо мають гарні відгуки та досвідчених лікарів.
|
| |
| |