Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Яку пральну машину вибрати?
oivanova74Дата: Ср, 14.05.25, 06:36 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Доброго дня! Стою перед вибором нової пральної машини, і чим більше читаю, тим важче визначитися. На ринку купа брендів – Samsung, LG, Bosch, Whirlpool, Electrolux, Gorenje, Beko. У кожного свої плюси, але хотілося б почути реальні відгуки.

Основні вимоги: фронтальне завантаження, об’єм барабана 6–8 кг, надійність, тиха робота (щоб не гуділо на всю квартиру), бажано економне споживання води та електроенергії. Також цікавить, чи варто брати з функцією пара або сушкою.

Бюджет приблизно до 15 000 грн, але якщо дійсно є сенс – можу трохи додати. Поділіться, будь ласка, своїм досвідом: хто якою машиною користується, які є переваги й недоліки? На що звернути увагу при покупці?

androidskladruДата: Ср, 14.05.25, 11:43 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Привіт! Можу порадити подивитися в бік LG – вже 5 років користуюся моделлю з інверторним двигуном, і дуже задоволений. Вона реально тиха, майже не чути під час віджиму. Машина на 7 кг, завантаження фронтальне, прання якісне навіть при 30 градусах.

Фішка LG – це технологія прямого приводу (Direct Drive), завдяки якій зменшується кількість деталей, які можуть зламатися. Плюс є швидке прання (30 хвилин), відкладений старт, додаткове полоскання – усе дуже зручно.

Функція пара – це вже, скоріше, бонус, а не необхідність. Якщо часто переш дитячий одяг або речі з алергенами – тоді так, корисно. А от сушка, як на мене, зайва в стандартній квартирі – багато електроенергії споживає, речі пересушує.

У твоєму бюджеті можна знайти непогані варіанти LG, Bosch або навіть Samsung. Не рекомендую занадто дешеві моделі – економія може вийти боком через часті поломки.
Прикріплене: 4482660.jpg (33.1 Kb)

maxmer3Дата: Ср, 14.05.25, 18:28 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Доброго дня! Якщо ще не визначилися, рекомендую звернути увагу на Whirlpool або Electrolux – це надійні бренди з хорошим функціоналом. Особливо Electrolux – у них хороша енергоефективність, і пральні машини дбайливо ставляться до тканин.

У мене Whirlpool на 8 кг, працює вже 3 роки без нарікань. Споживання води дуже помірне, є програми для делікатного прання, шерсті, синтетики. Також зручна опція автоматичного визначення ваги білизни, завдяки чому машина сама адаптує цикл.

До речі, я нещодавно читав велике обговорення цієї теми на іншому форумі – там користувачі ділилися своїм досвідом, порівнювали моделі та давали слушні поради. Ось посилання, може стане в пригоді: https://superogorod.ucoz.org/forum/2-3463-1.

Там гарно розписано, на які характеристики звертати увагу залежно від потреб родини, тож дуже рекомендую почитати перед покупкою.

ira190184Дата: Чт, 15.05.25, 13:41 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
Не так давно купували пральну машину в магазині wintik Саме там знайшли потрібну нам модель за найкращою ціною. Швидко відправили замовлення, машина повністю влаштовує. Можете зайти на сайт та переглянути асортимент, можливо, щось зацікавить.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.96
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825