|
Випадає волосся
|
|
| Малдер | Дата: Нд, 02.03.25, 14:12 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Всім привіт. У мене останнім часом дуже сильно почало випадати волосся, реально вже маю залисини на чолі. Підкажіть, до кого звернутися в Ірпені, щоб принаймні призупинити цей процес?
|
| |
| |
| Винтик | Дата: Нд, 02.03.25, 14:26 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Сейчас люди в таком стрессе живут, что нет ничего удивительного в выпадении волос. Радуйтесь, если только этим и ограничится...
|
| |
| |
| Петрашко | Дата: Нд, 02.03.25, 19:10 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Насправді стрес дійсно дуже впливає на випадіння волосся, але далеко не він один може бути причиною. Тому щоб це з'ясувати, дійсно варто сходити на прийом до трихолога. До речі, в Ірпені ви можете записатися ось сюди. Зараз консультація коштує щось близько 800 гривень, а ось які процедури вам можуть призначити, то вже точно не підкажу, тут все залежить від результатів обстеження волосистої частини голови та інших факторів.
|
| |
| |
| katrinivonova | Дата: Ср, 05.11.25, 18:42 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Моє волосся часто піддається укладкам, тому якісний догляд для мене обов’язковий. У Raywell завжди замовляю професійні засоби, і найбільше ціную термозахист для волосся. Після нього волосся не ламається, залишається гладким і блискучим навіть після прасування чи плойки. Дуже зручно, що все можна замовити онлайн — швидко, вигідно і без турбот.
|
| |
| |
| jack19jones1991 | Дата: Чт, 06.11.25, 01:23 | Повідомлення # 5 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| знакомая история. побрейтесь
|