Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Новини з Олешок
KristinДата: Пн, 23.12.24, 00:50 | Повідомлення # 1
Перспективне
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Я нещодавно прочитала статю, де ЗСУ встановили прапор України в Олешках, і це є значущим моментом, що надає нової сили та впевненості всьому українському народу. Прапор, піднятий на тимчасово окупованій території, є символом незламності духу та рішучості наших військових, які, незважаючи на всі труднощі, не зупиняються на шляху до повного звільнення нашої землі. Цей момент дарує надію і віру в те, що ми обов'язково повернемо кожен клаптик української землі. З кожним таким кроком ми наближаємось до перемоги, і цей прапор є яскравим доказом того, що Україна ніколи не здасться, а тільки буде сильнішою.

theohernandezwriterДата: Пт, 07.02.25, 12:04 | Повідомлення # 2
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Радий бачите те, що ми тут можемо поспілкуватися з приводу новин, це неаби як важливо на сьогоднішній день, тим паче, що сьогодні новини стали для нас трохи більшим, а ніж просте джерело інформації. Я можу з повною впевненістю казати, що наразі тільки один новинний портал може публікувати якісні новини https://itlab.rv.ua/category/novyny/, завдяки йому, я вже кілька років отримую тільки перевірені та актуальні новини. Таким чином, отримуючи світові новини, а також локальні, я без перебільшення знаходжуся в інформаційному ресурсі цілодобово, що позитивно сказується на моєму розумінні подій. Тому, звертаю вашу увагу на те, що треба завжди прагнути дізнаватися більше та, як результат більш об'єктивніше дивитися на події.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.217.117
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825