Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Зоомагазин
alexsenelnikovДата: Нд, 27.10.24, 12:06 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Дело касается здоровья моего питомца, я выбираю корм исключительно в этом магазине https://101dalmatin.ua/ru....-kitten который предлагает только продукты премиум-класса. Качество корма здесь всегда на высоте, и мой кот не только наслаждается вкусом, но и получает необходимые питательные вещества для поддержания своего здоровья. Цены адекватные, а доставка быстрая и надежная, что делает покупки простыми и комфортными. Этот магазин обеспечивает уверенный выбор для заботливых владельцев. Если вы хотите лучшее для своего питомца, не сомневайтесь и заказывайте здесь!

lexzub2024Дата: Вт, 11.02.25, 23:11 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Мій пес завжди любить гратись з іграшками, але я хочу знайти щось нове для його активних ігор. Я чув, що існують гумові м’ячі, які підходять для собак усіх порід, але не знаю, де їх придбати. Можливо, хтось з вас може порекомендувати магазин, де продають такі іграшки для тварин?

kravecaleksandr930Дата: Вт, 11.02.25, 23:31 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Привіт! Якщо шукаєте іграшки для вашого собаки, раджу звернути увагу на сайт Stok.Top. Сам нещодавно придбав там гумовий м’яч Kumm для свого песика. Іграшки для тварин, що там є, дійсно вражають якістю та безпекою. М’яч виготовлений з термопластичної гуми, має ідеальний розмір (5,5 см), підходить для всіх порід собак. Моя собака з ним постійно грається, і це допомагає зняти стрес та підтримати активність. Рекомендую перевірити їхній асортимент!

angeninaegorovaДата: Ср, 12.02.25, 22:38 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
Зоотовари класний магазин, я там завжди купую)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.217.145
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825