Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Актуальні новини
kakarter357Дата: Пт, 15.09.23, 11:17 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Привіт форум! Сайт Знай UA,  в рубриці актуальні новини україни завжди надає важливу інформацію про події в Україні, і я завжди з нетерпінням чекаю на їхні статті. Сьогодні я дізнався про прикмети та заборони на Маманта Вівчинника, що завжди цікаво. Дякую "Актуально" за різноманітну та цікаву інформацію, яка робить наше життя більш насиченим.

theohernandezwriterДата: Пт, 26.01.24, 13:13 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Спасибо за такую чудесную тематику для обсуждения, сейчас очень важно общаться про новости, ведь они составляют большую часть нашего будничного распорядка дня. И именно поэтому нужно все новости узнавать только в качественных новостных порталах. Я вот недавно узнал больше про профессию линкбирдера https://delo.ua/ru/careers/linkbilder-425496/, которая давно была мне интересна, но я никак не мог найти про неё качественную информацию. Так же, кроме статей про работу, я читаю новости про экономику, политику, войну, что сейчас составляют определяющие ядро новостей нашей страны. И что бы более объективно воспринимать новости, нужно читать их в достатке и читать только проверенные и актуальные.

newstra33Дата: Ср, 20.03.24, 19:43 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Як мешканець села Шалигине в Сумській області. Люблю читати портал новин - https://regionews.sumy.ua/, де можу бути в курсі останніх подій, що відбуваються на тих землях, де живуть мої земляки. Тут я знаходжу як приємні, так і неприємні новини. Нещодавно дізнався, що на Сумщині докладають зусиль для збереження унікальної ботанічної пам'ятки, якій уже 500 років, - це дуб, який росте неподалік села Кропивниці. Це важливий крок у збереженні природної спадщини нашого регіону. Однак, часом на порталі публікуються і неприємні новини, наприклад, про стрілянину орків по домівках людей. Ці події нагадують про те, що безпека і стабільність - необхідні аспекти нашого життя. Завдяки цьому порталу я завжди в курсі того, що відбувається в регіоні, чи то хороші, чи то сумні моменти. Читайте новини і ви, щоб бути поінформованими про все, що відбувається в нашому світі!!!

ninarobin092Дата: Нд, 24.03.24, 18:54 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
Ласкаво просимо на наш веб-сайт, присвячений діяльності заступниці міністра оборони України, Катерини Черногоренко! Тут ви знайдете всю необхідну інформацію про Катерину Черногоренко, її внесок у розвиток оборонної сфери України та її професійну діяльність. Заступниця міністра оборони відома своїм великим досвідом та відданістю справі захисту країни. На нашому сайті ви зможете дізнатися про її біографію, освіту, професійний шлях та досягнення у сфері оборони. Ми також пропонуємо огляди її робіт, інтерв'ю з Катериною Черногоренко, аналітику її стратегій та дій, а також новини про активності та ініціативи, які вона підтримує у сфері оборони. Приєднуйтеся до нашої спільноти https://politanaliz.com.ua/1388-chernohorenko-kateryna/, щоб бути в курсі всіх новин та подій, пов'язаних із діяльністю Катерини Черногоренко, та обговорювати їх разом з іншими користувачами!

giorgigusakovДата: Пн, 25.03.24, 08:53 | Повідомлення # 5
Новеньке

Нагороди:
круто

annanasebanДата: Сб, 08.02.25, 01:09 | Повідомлення # 6
Новеньке

Нагороди:
Посещение сайта Хэсэд Шпира стало для меня настоящим открытием https://hesed-shpira.com.ua/novosti/. Новости здесь не просто информируют, они вдохновляют. Каждый материал несет в себе важную информацию о жизни и деятельности организации, а также о событиях, которые касаются всей общины. Особенно впечатляет, как освещаются события, связанные с поддержкой пожилых людей и людей с особыми нуждами. Учитывая значимость этих тем, я всегда с нетерпением жду новых публикаций. Ресурс отличается простотой восприятия, при этом не теряется в точности и глубине информации.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.217.117
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825