Єхидна пародія на Українізацію!
|
|
ejekk | Дата: Пн, 31.03.08, 01:27 | Повідомлення # 1 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| http://video.bigmir.net/show/51868 - дивитись обов'язково! Відомий всім Жора Делієв із ''Маски Шоу" співає образливу пісню про Україну!!! Хто шо думаю ?
[url=http://ejekk.livejournal.com/]
|
|
| |
andrew | Дата: Пн, 31.03.08, 12:01 | Повідомлення # 2 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Типове замовлення для розпалювання конфлікту, який почав втрачати смисл... ІМХО Ми ж всі розуміємо... що у Львів йому тепер не можна П.С. (додано пізніше) і все-таки неприємно, і викликає у мене агресію! Жора мудаг
Повідомлення відредагував andrew - Пн, 31.03.08, 12:03 |
|
| |
ejekk | Дата: Пн, 31.03.08, 13:25 | Повідомлення # 3 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| яб тоже поматюкався =) але бан не люблю
[url=http://ejekk.livejournal.com/]
|
|
| |
andrew | Дата: Пн, 31.03.08, 14:24 | Повідомлення # 4 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| але аж відчувається що це комусь треба було
|
|
| |
Skydoll | Дата: Пн, 31.03.08, 15:08 | Повідомлення # 5 |
|
Невгамовне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Простите Москали или Русские??????????Люди часто путают эти термины Хотя видио воистину оскорбительное! Наверное, ему достаточно заплатили за это!
|
|
| |
wip2 | Дата: Пн, 31.03.08, 17:06 | Повідомлення # 6 |
Нагороди:
| ну я знаю що слово москалі - то не зовсім правильно.....тому що москалі то ті ж українці які вибивались вище ніж як казали вони "хохли"...так шо всетаки русские)
|
|
| |
Skydoll | Дата: Пн, 31.03.08, 18:13 | Повідомлення # 7 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| ну не наю!Меня к примеру особо раздражает наше БЫЧЬЁ, которое даже языка родного толком не знает!Учитывая это, из 45-48 млн человек, действительно украинцами являются 20-30 млн, остальное-рагули! А москали не уроды!Они просто ищут повода поссориться, ведь отношения между ""Малоросией"" и ""Москалятией"" итак напряженные з.ы:простите все за оффтопик и если кого обидел... 2 nastinka, если что, не флудим-пиши в пм
|
|
| |
wip2 | Дата: Пн, 31.03.08, 19:29 | Повідомлення # 8 |
Нагороди:
| Quote (Skydoll) ну не наю!Меня к примеру особо раздражает наше БЫЧЬЁ, которое даже языка родного толком не знает!Учитывая это, из 45-48 млн человек, действительно украинцами являются 20-30 млн, остальное-рагули! А москали не уроды!Они просто ищут повода поссориться, ведь отношения между ""Малоросией"" и ""Москалятией"" итак напряженные ну то шо вони завжди готові бити всім морди то правда....але в нас є прикольні люди....погодься...да звичайно на кожну хорошу людину знайдеться урод)) який її переїде побє пограбує....
|
|
| |
Skydoll | Дата: Пн, 31.03.08, 19:40 | Повідомлення # 9 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Skydoll) ну то шо вони завжди готові бити всім морди то правда....але в нас є прикольні люди....погодься...да звичайно на кожну хорошу людину знайдеться урод)) який її переїде побє пограбує.... А в других странах таких нету???Отвечу за вас "КОНЕЧНО ЕСТЬ" Бывают и хорошие люди, бывают плохие, бывают нелюди вовсе(намёк)! ...НО, сммею повториться, люди-индивидуальны, но, в сущности, одинаковы по повадкам и способам жизни ...простите за оффтопик-не удержался чтоб не ответить... з.ы: зато у нас хорошее ПІВО
|
|
| |
Mysterio | Дата: Нд, 14.09.08, 12:14 | Повідомлення # 10 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| ви дійсно не плутайте є москалі а є росіяни, так само як є українці а є хохли і є поляки а є ляхи
|
|
| |