|
синдромом відкладеного життя
|
|
| lydmilaivannik35 | Дата: Вт, 12.07.22, 20:18 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Як впоратися із синдромом відкладеного життя? З того самого дня (думаю кожен зрозумів про що я), я боюся щось робити. Відкладаю всі покупки, з думкою про те, що, а раптом завтра знадобляться ці гроші, чи почуття провини за те, що людям нема чого їсти, а я купую собі новий телефон. Або ж відкладаю всі радощі життя, адже як я можу зараз сміятися та радіти, якщо люди втрачають своє життя.
|
| |
| |
| andryyypetrooov | Дата: Вт, 12.07.22, 21:44 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Нині ця проблема поширена серед населення. Пропрацювати її можна самому або зі спеціалістом, якого ви можете знайти тут https://www.gfg.eu/ru .Якщо ви вибираєте перший варіант, слід навчитися правильно ставити цілі і планувати їх досягнення. Розбивайте глобальне на невеликі завдання та поетапно виконуйте їх. Людям з таким синдромом важливо помічати навіть найменші свої успіхи (для цього можна завести щоденник), тому серйозно ставитеся до будь-яких своїх результатів.
Повідомлення відредагував andryyypetrooov - Вт, 12.07.22, 21:45 |
| |
| |
| nastadegtareva97 | Дата: Вт, 12.07.22, 23:05 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Необхідно виховувати подяку до себе та до оточуючих за досягнення, які ви вже зробили. Для початку визначте свої сильні та слабкі сторони. У людини із синдромом відкладеного життя, як правило, дуже низька самооцінка. Він не вірить, що може чогось досягти. А знайомство із самим собою дозволить розібратися в справжніх бажаннях, а також навчитися дякувати та поважати себе.
|
| |
| |