DoubleCoffee
|
|
4ortyk | Дата: Сб, 26.12.09, 11:19 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| По Львову відкрита мережа кавярень DoubleCoffee. Цікава суміш кавярні з стилем піцерії. Враження аналогічно змішані: неймовірно смачні десерти (і не маленького розміру) і неймовірно повільні офіціанти. Відвідини 1 (біля готелю Джордж): Зайшла з подругою. Замовили чай подрузі і мені капучіно без кофеїну. Через 10хв - подрузі принесли чай, а мені запитання "Ви замовляли капучіно чи лате?". Через 20хв - подруга допиває чай, а я кличу офіціантку з питанням де моє капучіно. Відповідь: "Готується". Ну у мене шок, невже з нього кофеїн вручну виколупують. Ще через 15хв - чай закінчився, а я питаю в офіціантки "Де моє капучіно". Вона розгублено: "Зараз буде" і берез капучіно з сусіднього столика і переставляє мені. Шок неймовірний. Відвідини 2 (на Дорошенка): Тут все банальніше. Пішли з чоловіком. Замовили капучіно і десерт. 15хв чекали на капучіно, а після того ще 20 на десерт. Звісно, напій був вже холодний =( Зате за оплатою офіціантка бігала щохвилини. Сподіваюся комусь з вас пощастило в цьому кафе більше, ніж нам.
|
|
| |
nastinka | Дата: Сб, 26.12.09, 13:16 | Повідомлення # 2 |
|
Говорун
Група: Модератори
|
Нагороди:
| о_0 фігасє.. я там була 1 раз з знайомим. то ми собі випили кави глінтвейну і зїли такі штуки..вафлі з морозивом.. нам то все принесли дуже швидко...і я абсолютно тим була задоволена. може то сходити ше раз перевірити... це капець ви такі мраки розказуєте... може то їх забакланити?
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
4ortyk | Дата: Сб, 26.12.09, 20:02 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) може то сходити ше раз перевірити... Саме тому я й ходила другий раз, думала може перший просто не пощастило
|
|
| |
Priess | Дата: Сб, 26.12.09, 21:25 | Повідомлення # 4 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Хм, дивно...мені завжди щастило з обслугою в DoubleCoffee (біля готелю Джордж), і попадала завжди у вечір п'ятниці-суботи, коли знайти вільний куточок в край важко. Хоча почала відвідувати даний заклад лише нещодавно, але дуже сподобався. Шкода тільки, що палити там не заборонено.
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
Brand | Дата: Нд, 27.12.09, 01:20 | Повідомлення # 5 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (4ortyk) Відвідини 2 (на Дорошенка): підтримую, заклад Ге повне ((
Йа Айтішко
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пн, 28.12.09, 23:41 | Повідомлення # 6 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (4ortyk) Цікава суміш кавярні з стилем піцерії. В Польщі таких повно, потрохи й до нас добираються. Два рази була біля "Джорджа"...Перший раз було дуже накурено. Другий раз народу було небагато, сиділось досить затишно і приємно. Була трохи здивована цінами. В Жешові в найкрутіших закладах типу Дабл Кофі і то дешевше...Можете називати мене скупердяйкою, але платити 20-25 грн за какао це якось незвично багато для мене... Персонал ввічливий я б сказала, принаймні нам з Прісі попалась хороша офіціантка. Сандвічі з картоплею фрі і салатиком Молодіжним були дуже смачні! Але дещо прохолоднуваті...хотілося би погарячіше. Це + накуреність мабуть єдині суттєві зауваження.
|
|
| |
Inga | Дата: Ср, 30.12.09, 10:09 | Повідомлення # 7 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Вул. Руданського, 1. тел. 235-81-18 Вул. Костюшка, 1. тел. 261-44-33 http://www.doublecoffee.com.ua/
|
|
| |
4ortyk | Дата: Ср, 30.12.09, 10:14 | Повідомлення # 8 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| lomza_t, згідна, ціни як на таке кафе заофігінні. За ці ж гроші можна посидіти і в більш затишному місці.
|
|
| |
nastinka | Дата: Ср, 30.12.09, 14:41 | Повідомлення # 9 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| мама росказувала як була в даблкофі в києві. ну і вона там сиділа. вони замовили кави, ще десерт..ну не важливо. в кінці офіціанту вона дала на чай чи то 5 чи то 10 гривень. на що він їй кинув їх назад і сказав шо то взагалі не гроші..о_0 відтоді вона віно плюється на цей заклад... особисто я не стикалась ні з чим таким.. але якщо каіе й надалі ціни не опустить..вона втратить клієнтів...
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 01.01.10, 18:49 | Повідомлення # 10 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) в кінці офіціанту вона дала на чай чи то 5 чи то 10 гривень. на що він їй кинув їх назад і сказав шо то взагалі не гроші..о_0 Караул! Quote (nastinka) але якщо каіе й надалі ціни не опустить..вона втратить клієнтів... Хмм...Не буду аж так радикально стверджувати, але студенти туди явно не часто потикатимуться...
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Вт, 05.01.10, 23:29 | Повідомлення # 11 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Був там сьогодні. В цілому нічо так. Не знаю чому наїзди, бо сервіс був доволі хороший, не тупили і не хамили. Навіть посміхались . Хіба ціни. Вони там гризючі шо ппц.(Цікаво, якшо взяти свох пакетики, вони за кипяток для чаю також 20 грн. візьмуть?)
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Priess | Дата: Ср, 06.01.10, 01:26 | Повідомлення # 12 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) Цікаво, якшо взяти свох пакетики, вони за кипяток для чаю також 20 грн. візьмуть? Візмуть-візмуть, ще й за чашку їхню доплатити доведеться
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
Inga | Дата: Ср, 06.01.10, 11:00 | Повідомлення # 13 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) (Цікаво, якшо взяти свох пакетики, вони за кипяток для чаю також 20 грн. візьмуть?) А де ти бачив щоб зі своїм чаєм в кафе приходили?
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 06.01.10, 13:48 | Повідомлення # 14 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Inga) А де ти бачив щоб зі своїм чаєм в кафе приходили? А де ти бачила шоб я говорив це серйозно? Це сарказм Але ціни там реально жестякові...
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
lomza_t | Дата: Ср, 06.01.10, 22:04 | Повідомлення # 15 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) Але ціни там реально жестякові... ага Що там подобається, так це обстановочка...І навіть не знаю де ше можна з"їсти таких от самих страв чи хоча б схожих. Може хтось знає заклад зі схожим меню, але звичайно ж меншими цінами ?
|
|
| |