Як ми святкували ДН Webinfo в Славську )))
|
|
|
|
Inga | Дата: Вт, 22.09.09, 16:28 | Повідомлення # 1 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| І так, про те як ми погуляли в Славську Це була напевно найдовша, найвеселіша і найрізноманітніша Віпівка зі всіх. Веселощі почались ще з електрички, Гінес почав згадувати анекдоти і тут понеслось, як ми сміялись мабуть чули всі пасажири ближніх вагонів, в переривах між анекдотами ми пили пиво та різались в картішкі Без втрат ми добрались до Славська, а там нас вже чекав вірний пес, який і супроводжував нас аж до самого від"їзду. Апартаменти перевищили всі найкращі очікування, селились по двоє… <цензура> Влаштувавшись в кімнатах ми пішли покоряти гори. Повертаючись до дому ми розділились на дві групи, я повела групу, що хотіла першою добратись до душу)) Виявилось з мене, ще той Сусанін))) ми прийшли перші, але прийшлось подолати жахливо колючі чагарники ожини. Далі були розмови біля вогнища, шашлички і півас))) І нарешті сауна… Гарно попотівши хлопці перетворились на іхтіандрів і почали стрибати в басейн. Стрибання закінчилось тим, що при приземленні на дно басейну Андрій п»яткою знайшов дівчачий обруч… При поверненні будиночок наповнився жартами та філософськими розмовами до ранку. Були й такі безстрашні, що в четвертій ранку пішли покоряти цвинтар. На другий день були ще підйоми в гори, прогулянки, бадмінтон, пиво і анекдоти. Було в цій поїздці й те, що цензура писати не дозволяє, а той хто не був може лише здогадуватись. Так що дорогі віпівчани, наступного разу раджу вам поїхати і самим впевнитись, що це весело і цікаво проводити час з нами Всім присутнім велике дякую за компанію! Декілька фоток:
Повідомлення відредагував Inga - Вт, 22.09.09, 16:45 |
|
| |
Inga | Дата: Вт, 22.09.09, 16:48 | Повідомлення # 2 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
|
|
|
| |
Inga | Дата: Вт, 22.09.09, 16:53 | Повідомлення # 3 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
|
|
|
| |
lomza_t | Дата: Ср, 23.09.09, 13:55 | Повідомлення # 4 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Апартаменти перевищили всі найкращі очікування, селились по двоє… Оце точно! Я й не чекала, що за таку ціну може бути така краса! )) Quote (Inga) ми прийшли перші, але прийшлось подолати жахливо колючі чагарники ожини. ох, ще й які! я "з нервів" викурила шось з 2 сигаретки))) Quote (Inga) Гарно попотівши хлопці перетворились на іхтіандрів і почали стрибати в басейн за розповідями Мистеріо, це було жахливо-божевільно-весело!))) Quote (Inga) Були й такі безстрашні, що в четвертій ранку пішли покоряти цвинтар. О да, це було...ем...страшно!
|
|
| |
Priess | Дата: Чт, 24.09.09, 16:54 | Повідомлення # 5 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Можу лише погодитися з тим, що було написано вище Було дійсно классно. Побільше б таких поїздок
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
|
BoVVeR | Дата: Чт, 24.09.09, 21:59 | Повідомлення # 7 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Спасибо тебе капитан Очевидность
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Priess | Дата: Чт, 24.09.09, 22:41 | Повідомлення # 8 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) Спасибо тебе капитан Очевидность Шкода, що з такої великої-великої кількості анектодів я пам'ятаю від сили один-два
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
Inga | Дата: Вт, 15.12.09, 15:54 | Повідомлення # 9 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Хочу ше!!!! :'( :'( :'(
|
|
| |
Brand | Дата: Ср, 16.12.09, 22:38 | Повідомлення # 10 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| так сумно з такою веселою авкою? а-я-яй
Йа Айтішко
|
|
| |
|
Zu | Дата: Чт, 24.12.09, 12:09 | Повідомлення # 12 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Хочу ше!!!! +1
Don't panic!
|
|
| |
polina999www15 | Дата: Чт, 09.04.20, 16:21 | Повідомлення # 13 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| прикольно вам Додано (09.04.20, 16:22) --------------------------------------------- тоже хочу
|
|
| |
seredaaleksandra | Дата: Пн, 27.12.21, 10:25 | Повідомлення # 14 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| там очень круто
|