Львівський аквапарк
|
|
wip2 | Дата: Нд, 10.08.08, 11:10 | Повідомлення # 1 |
Нагороди:
| Ну от є той аквапарк, а я в ньому ще не була.....а хто був? хто що бачив там? який він? Поділіться враженнями шановні Чекатиму
|
|
| |
prima | Дата: Пн, 11.08.08, 15:19 | Повідомлення # 2 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Сам ще там не був, але на тижні збираюся сходити
Я вконтакті
|
|
| |
wip2 | Дата: Пн, 11.08.08, 16:16 | Повідомлення # 3 |
Нагороди:
| Ну там такі ціни......
|
|
| |
prima | Дата: Вт, 12.08.08, 20:18 | Повідомлення # 4 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Чого кажуть не дуже дорого, моєї мами друзі ходили сімєю, то казали шо за дві години за двох дорослих і двох дітей заплатили 110 грн., а в будні з 7-10 год зранку можна просто ходити в басейн(1 год 20 грн). В пятницю сам піду розкажу більше)
Я вконтакті
|
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 12.08.08, 21:13 | Повідомлення # 5 |
Нагороди:
| цікаво хто стане в 7 ранку щоб піти у аквапарк?)) 110 гривень о_0 фігасє....щось вони зовсім з цінами не дружать, зрозуміло шо тре окупити те, що вони там набдували але вже не таким же ж наглим образом.... <_< <_<
|
|
| |
prima | Дата: Вт, 12.08.08, 21:34 | Повідомлення # 6 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Це ще нормально, бо в Криму 50 грн дитячий і 75грн дорослий, там немає сімейних цін
Я вконтакті
|
|
| |
Ramzis | Дата: Вт, 12.08.08, 21:37 | Повідомлення # 7 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| В Тернополі найдешевші ціни))
|
|
| |
prima | Дата: Вт, 12.08.08, 21:39 | Повідомлення # 8 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| О так, ми спеціально в Тернопіль поїдемо в аквапарк, вже краще в наш піти, дороще, але дешевше
Я вконтакті
|
|
| |
lomza_t | Дата: Ср, 13.08.08, 10:54 | Повідомлення # 9 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (prima) Це ще нормально, бо в Криму 50 грн дитячий і 75грн дорослий, там немає сімейних цін В Коблево ~ 50 грн. дитячий і 70 - дорослий за 2 години)) .Тому в нас ще порівняно нормальні ціни.
|
|
| |
Lew | Дата: Ср, 13.08.08, 11:40 | Повідомлення # 10 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) О так, ми спеціально в Тернопіль поїдемо в аквапарк, вже краще в наш піти, дороще, але дешевше biggrin їхати нерозумно.... дорога теж не безплатна....
|
|
| |
Rain | Дата: Нд, 17.08.08, 13:08 | Повідомлення # 11 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| у львівському аквапарку дуже класно. ціни нормальні - 25 грн. за годину перебування всередині - не важливо чи ти плаваєш, чи на гірках тусуєшся, чи в джакузі, чи таращишся на купальники. мене особливо приємно вразив спортивний басейн - вода дуже приємна і на диво тримає тебе на поверхні - дуже круто - довжина 50 м точно є, а може і більше. всі інші штуки типу гірок і прибамбасів - тупа трата часу, які можна використати щоб плавати. Хоча, гірки реально прикольні - особливо помаранчева. Єдиний недолік - це черги, а точніше їх відсутність як таких. Парк виконаний звичайно в євро-стилі, але наш народ - то худоба - валять всі, здорові кабєлі-рагулі пруть вперед, незважаючи на чемно чекаючих дівчат в черзі і батьків з дітьми - пропускають як тварин за кордон, підлога всюди слизька, сходи металеві, а заходити треба босими, всі спішать в черзі "я хочу бути першим", біжать, падають, розбивають носи заради 4 секунд спуску. Інші з острахом обминають калюжі крові на металевих сходах. Що я можу сказати - ніякої дисципліни в організації, та й нічого б і не вдалося організувати - ми ж люди, ми ж українці, ми ж худоба. А взагалі піти в басейн в 7 ранку не тільки класно, бо мало людей, а це ще й освіжає на весь робочий день - як на мене дуже класно, ще й дешевше - до 20 грн,здається 17. Одночасно в приміщенні перебуває біля 1000 людей, якась тупа задумка з лабіринтами переодягалок, і нерегульованим часом - треба самому слідкувати за годинником, а коли не встигнеш, доплачуєш за час, на який затримався - це треба враховувати, дівчата з довгим волоссям не встигають посушити його. Основна кількість людей - це на гірки, якщо плангуєш просто поплавати - то там купа місця.
|
|
| |
ejekk | Дата: Нд, 17.08.08, 17:48 | Повідомлення # 12 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| аквапарк супер
[url=http://ejekk.livejournal.com/]
|
|
| |
wip2 | Дата: Нд, 17.08.08, 18:30 | Повідомлення # 13 |
Нагороди:
| я теж хочу)
|
|
| |
ejekk | Дата: Нд, 17.08.08, 19:04 | Повідомлення # 14 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| на рахунок цін - я думав буде дорожче... а так норм
[url=http://ejekk.livejournal.com/]
|
|
| |
adrenalin | Дата: Пт, 26.09.08, 00:58 | Повідомлення # 15 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| А в мене вікна на аква парк виходять і я там ше не був чесно кажучи з такими цінами й не дуже хочу!!!
|
|
| |