Новий Рік
|
|
Brand | Дата: Сб, 13.12.08, 03:39 | Повідомлення # 1 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Знаю що вже поставили ялинку в центрі. Що ще ?
Йа Айтішко
|
|
| |
yura | Дата: Сб, 13.12.08, 10:27 | Повідомлення # 2 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| а ніц, доброго.....місто потихенько наповнюється святковою атмосферою, магазинчики по трошку прикрашаються, по радіо починає лунати реклама по типу: Вот в 2009 році.....
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |
остап | Дата: Вт, 16.12.08, 00:50 | Повідомлення # 3 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| А доречі ялинку прикрасять тільки до дня Святого Миколая )))))
Компютер не підвласний законам фізики:глюки появляются нізвідки,файли пропадають у нікуди,а обєм називаєтся вагою і вимірюєтся у метрах.
|
|
| |
Ramzis | Дата: Вт, 16.12.08, 16:11 | Повідомлення # 4 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| yura, Так я теж замітив все потихенько але трохи пригнічує забрудженність нашого міста... Quote (остап) А доречі ялинку прикрасять тільки до дня Святого Миколая ))))) Я також це чув =)
|
|
| |
Life | Дата: Вт, 16.12.08, 16:58 | Повідомлення # 5 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Я сьогодні їхав прикрашали якраз=) (шось вона маленька якась чи мені так здається)
|
|
| |
lomza_t | Дата: Вт, 16.12.08, 17:52 | Повідомлення # 6 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| А в Жешові ялинок багацько, але вони невеличкі(( Просто тут їх не зрізають і не ставлять посеред площі, а прикрашають ті, що ростуть по всьому місту...(а може ще поставлять? )А ще вздовж дороги різні кольорові гірлянди повішані...Радує також і те, що Жешів - одне з найчистіших міст в Польщі... А в універі взагалі краса! Головний вхід завішаний гірляндами, прозорі двері заклеєні різноманітніми малюночками, в дворі туї, ялинки і кущі теж прикрашені...Гарно одним словом...(хоча Львів завжди лишиться для мене гарнішим ) На жаль, львівської ялинки я ще не бачила....тому нічого не скажу...
|
|
| |
Ramzis | Дата: Вт, 16.12.08, 22:34 | Повідомлення # 7 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| В мого друга хотіли купити ялинку в нього на Левандівці сама найбільше ялинка теда як 5 поверхова хата
|
|
| |
остап | Дата: Чт, 25.12.08, 21:02 | Повідомлення # 8 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Прикольно і скільки йому давали , але я б не продав всьо таки якщо вона в нього вже дуже велика значить вона в нього вже давно ))))
Компютер не підвласний законам фізики:глюки появляются нізвідки,файли пропадають у нікуди,а обєм називаєтся вагою і вимірюєтся у метрах.
|
|
| |
Ramzis | Дата: Сб, 27.12.08, 00:28 | Повідомлення # 9 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| вони так і зробили...
|
|
| |
остап | Дата: Сб, 27.12.08, 16:01 | Повідомлення # 10 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Првильно зробили я б поступив саме так ))) Додано (27.12.2008, 16:01) --------------------------------------------- Люди а скажіть будь ласка хто де буде святкувати НОВИЙ РІК ???
|
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 27.12.08, 17:02 | Повідомлення # 11 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| я або дома або на закарпатті...а можливо з друзями...ще остаточно не вирішив...
|
|
| |
остап | Дата: Нд, 28.12.08, 20:27 | Повідомлення # 12 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| до нового року ще 3 дні а ти не вирішив (((
|
|
| |
Inga | Дата: Сб, 26.12.09, 09:27 | Повідомлення # 13 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Біля оперного вже стоїть ялинка, місто і вітрини магазинів сяють і перемигуються гірляндами та різними чудесними прекрасами, все так святково і гарно. Скоро Новий Рік, для когось просто свято, для когось привід наїстись та відпочити, але мені здається, що кожен з нас надіється, що Новій рік буде кращим за попередній і в житті відбудуться позитивні зміни. Яких змін ви очікуєте від Нового року?
|
|
| |
nastinka | Дата: Сб, 26.12.09, 13:12 | Повідомлення # 14 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| я нічого. не люблю це свято. взагалі всі наші свята супер тупі. треба робити свято тоді, коли ми цього хочемо. а ще очікувати щось, не від нового року, а від самого себе...
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
Brand | Дата: Нд, 27.12.09, 01:31 | Повідомлення # 15 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Яких змін ви очікуєте від Нового року? Тільки позитивних Quote (Inga) що кожен з нас надіється, що Новій рік буде кращим за попередній і в житті відбудуться позитивні зміни Ти пропонуєш як Настя надіятись на гірше? ІМХО завжди треба надіятись на краще і налаштовуватись на позитив! Quote (nastinka) взагалі всі наші свята супер тупі. все залежить як себе налаштувати і на що звертати увагу Quote (nastinka) треба робити свято тоді, коли ми цього хочемо. а хто заважає? Quote (nastinka) а ще очікувати щось, не від нового року, а від самого себе... Так воно і є, ти не адекватно (не правильно) розумієш цей вислів
Йа Айтішко
|
|
| |