Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Inga  
Створив міський сервер CS 1.6 — де знайти хороший буст?
orjensonsДата: Нд, 26.07.26, 14:54 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Вітаю всіх. Нещодавно створив власний міський сервер у CS 1.6 і зараз хочу нормально його розкрутити. Сервер уже повністю налаштований, додав цікаві карти, плагіни та зробив усе необхідне для комфортної гри. Але поки що з онлайном складно — нові гравці заходять рідко, а без стабільної аудиторії розвивати проєкт досить важко. Тому зараз шукаю хороший буст CS 1.6, який допоможе привернути увагу до сервера та поступово набрати постійних гравців. Якщо хтось уже користувався подібними сервісами для розкрутки, буду вдячний за рекомендації та власний досвід.

pipsgrom8Дата: Нд, 26.07.26, 14:54 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Я б радив звернути увагу на цей сервіс: https://unikov.net/uk. Саме через нього можна спробувати просунути свій сервер Counter-Strike 1.6 та залучити більше гравців. Я свого часу теж шукав спосіб швидше набрати онлайн після запуску проєкту й вирішив протестувати цей варіант. Сподобалося, що все досить зрозуміло та не потрібно витрачати багато часу на налаштування. Для нового сервера це може бути хорошим способом отримати перших активних гравців і поступово сформувати власну аудиторію. Якщо потрібен буст CS 1.6, думаю, цей варіант варто розглянути.

orjensonsДата: Нд, 26.07.26, 14:55 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Цитата pipsgrom8 ()
Я б радив звернути увагу на цей сервіс: https://unikov.net/uk. Саме через нього можна спробувати просунути свій сервер Counter-Strike 1.6 та залучити більше гравців. Я свого часу теж шукав спосіб швидше набрати онлайн після запуску проєкту й вирішив протестувати цей варіант. Сподобалося, що все досить зрозуміло та не потрібно витрачати багато часу на налаштування. Для нового сервера це може бути хорошим способом отримати перших активних гравців і поступово сформувати власну аудиторію. Якщо потрібен буст CS 1.6, думаю, цей варіант варто розглянути.
Дякую за пораду. Якраз шукав сервіс, який можна використати для стартової розкрутки свого міського сервера. Перегляну цей варіант детальніше та спробую запустити просування. Сподіваюся, вдасться залучити нових гравців і створити стабільний онлайн. Якщо все вийде, обов'язково поділюся своїми результатами на форумі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.172
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825