|
Порадьте хорошого педіатра в Києві — вже немає сил шукати
|
|
| v9462385 | Дата: Чт, 30.10.25, 11:31 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Доброго дня всім! Дуже потрібна порада від батьків Ми вже обійшли, здається, пів Києва у пошуках нормального педіатра. Куди не звернемося — або поверхнево дивляться, або призначають купу ліків без пояснень. А мені важливо, щоб лікар розмовляв із батьками нормально, пояснював, що й чому, а не просто “приймайте ось це і приходьте через тиждень”. Донечка часто хворіє, і я хочу знайти фахівця, якому можна довіряти. Може, хтось має перевіреного лікаря, який справді любить дітей, а не просто “відпрацьовує прийом”?
|
| |
| |
| queenteren759 | Дата: Чт, 30.10.25, 11:52 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| О, знайома ситуація! Ми теж довго шукали “свого” лікаря й нарешті знайшли педіатр київ Там просто чудові спеціалісти. Ми прийшли із затяжним кашлем, дитина вже боялася лікарів, а тут усе було спокійно й уважно. Лікар розпитав детально про харчування, режим, навіть про психологічний стан донечки. Призначив мінімум ліків, усе пояснив доступно. Мені дуже сподобалося, що не нав’язують зайвих обстежень і реально піклуються. І ще великий плюс — запис онлайн, без дзвінків і очікування. Після такого прийому я вперше вийшла з кабінету спокійна, що ми в надійних руках.
|
| |
| |
| v9462385 | Дата: Чт, 30.10.25, 12:28 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Щиро дякую! Уже записалася — звучить як саме те, що ми шукали.
|
| |
| |