|
Колір сумки та взуття.
|
|
| lizalimina | Дата: Пт, 10.02.23, 15:50 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Форумчанки, мені потрібна ваша порада, я купила собі коричневі черевики і розумію, що чорна сумка до них зовсім не підходить. Підкажіть, будь ласка, зараз можна підбирати сумку в тон до взуття чи це вже не модно?
|
| |
| |
| fionafilono | Дата: Пт, 10.02.23, 15:56 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Якщо говорити про моду, то зараз уже не підбирають сумку кольору взуття. Але це вся справа смаку, мені подобається коли сумка одного кольору з черевиками, я так почуваюся впевненіше.
|
| |
| |
| mbelousova07 | Дата: Пт, 10.02.23, 16:03 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Може підібрати сумку, щоб була не прямо в тон вашої сумки, а тільки якісь елементи. Ну є ж сумки дво або більш кольорові.
|
| |
| |
| violenashilkova | Дата: Пт, 10.02.23, 16:08 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Стілісти кажуть, що підбирати сумку до кольору взуття – це вже минуле століття. Але мені здається, що так образ получаєтся більш завершенним. У мене теж є коричневі черевиви, а я до них ось тут https://numero05store.com/product-category/zhinoche/vzuttya/ купила собі коричневу шкіряну сумку. Виглядає дуже стильно, і головне. Що меня подобається.
Повідомлення відредагував violenashilkova - Пт, 10.02.23, 16:10 |
| |
| |
| ssofiya5236385 | Дата: Нд, 26.02.23, 14:40 | Повідомлення # 5 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Не завжди получається як стильно.
|
| |
| |
| promomasterid | Дата: Ср, 17.01.24, 21:08 | Повідомлення # 6 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Звісно взуття в тон сумки чудово буде виглядати так само як і з паском в тон )
|
| |
| |
| happyclub1602 | Дата: Сб, 20.01.24, 08:11 | Повідомлення # 7 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Вітаю. Зараз такі часи, що все в тренді, головне, щоб вам подобалося і приносило задоволення.
|
| |
| |
| lilyapetrova1982 | Дата: Вт, 12.03.24, 11:58 | Повідомлення # 8 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Просто обожаю брендовые сумки, тем более когда удается найти еще и с очень хорошей скидкой. У меня есть страх нарваться на подделку, поэтому заказываю вещи и аксессуары исключительно в проверенных магазинах. Ну а брендовые сумки с самым широким ассортиментом всегда предлагает этот сайт.
|
| |
| |