Как относитесь к йоге?
|
|
ks7656528 | Дата: Пн, 22.08.22, 07:29 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| И так, тут есть кто-то кто любит заниматься йогой? Говорят, этот способ помогает медитировать приходить в баланс и равновесие. Что скажете? Это правда так?
|
|
| |
mopipa555 | Дата: Пн, 22.08.22, 08:09 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Привет! Могу вас убедить что это правда так и проводить время на таких упражнениях - это https://aaqq.ru/ правда самое лучшее занятие. Я думаю, что у вас могли бы быть хорошие возможности уравновесить себя, привести свои мысли в порядок, ведь йога то не только про физическое влияние на свое тело. Желаю вам большой удачи!
|
|
| |
raskruttrafforg | Дата: Пт, 02.09.22, 02:20 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| очень помогает при болях в животе и спине
|
|
| |
hofmanndastin | Дата: Чт, 16.01.25, 01:25 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Я завжди шукала методи, які допомогли б мені знайти гармонію та баланс у житті. Йога стала однією з тих практик, які я вирішила спробувати. Спочатку мені здавалося, що йога — це лише фізичні вправи, але з часом я зрозуміла, що вона має глибше значення, адже допомагає не тільки тілу, а й духу.Деякий час тому я також відкрила для себе Рейкі. Прочитала статтю на тему - Що таке Рейкі https://ua.silkwayreiki.com/article....aeshsya і зрозуміла, як цікаво і правильно можна поєднати цю практику з йогічними заняттями. Йога допомагає мені налаштувати тіло на сприйняття енергії, а Рейкі — направити її в правильне русло. Це дозволяє глибше пізнавати себе і підвищувати рівень енергетичного потенціалу.Сьогодні йога та Рейкі є важливою частиною мого щоденного життя. Я помітила, як моя емоційна стійкість зросла, а стрес майже не впливає на моє самопочуття. Признаюся, спершу я була сумнівачно налаштована, але зараз можу сказати, що ці практики стали моїми постійними супутниками на шляху до внутрішньої гармонії.
|
|
| |